cepheci02
Üye
Format atmayı denedin mi? Atmadısan hard format atma. Ovi store fln bazı uygulamalar gidiyor. Bunu yerine telefon tuşlarında *#7370# yapıp çıkan uyarıya evet de öyle format atsın. Soft format atınca telefon açılması biraz uzun sürebilir endişelenme.
önemli değilformat attm düzelti dostm sağolasın
ayni numara rehberinizde birden cok cesitli kayitli olabilir isimsiz sadece numara olarak da kayitli olabilir fazla kayitlari sildiginizde duzelecektir.rehberde Bazı numaralar kayıtlı ancak kimin aradığını göstermiyor. Bazı numaralarda yapıyor
suluman bey E:hafizazi telefonun icinden cikmayan turden sabit dahili yani kart okuyucuyna nasil alabilirim sanirim alamam dogrumu
diyer konu dead usb ile nasil flasliyorum
tesekkurler yardiminiz ve ilginiz icin
Pardon kusura bakmayın Telefonunuzun n8 olduğunu bir an için unuttumDead Usb flashıda http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html linkindeki anlatımda mevcut. Sayfanın ortalarına doğru. Oradaki anlatımı N8 için uygula tamamdır. Bu arada adım suluman değil Süleyman
Denediniz mi?
Yapacak tek şey var tamam teknisyenim diyorsunuz fakat bununda uzmanları var. bence siz telefonu garantiye yollayın. İçindeki parçalardan birinin muhtemelen devreleri yanmış. Yani o telefonun sorunu yazılımsal değil donanımsal. Parça değişimi lazım.Suleyman bey (ing Q klavye )
oncelikle ilginize tesekkurler
normal flaslama ve dead flaslama yaptim tek duzelen dil turkce oldu
sorunlar devam ediyor
1-E;mass memory kullaniliyor diyor icerigine ulasamiyorum
2-sarj cihazini8 cikardigim halde sarj oluyor gozukuyor arandigimda titremiyor sarj oldugunu sandigi icin
soylediginiz gibi normal ve dead flaslarini denedim
hatalari nasil cozebilirim
tesekkurler
Yapacak tek şey var tamam teknisyenim diyorsunuz fakat bununda uzmanları var. bence siz telefonu garantiye yollayın. İçindeki parçalardan birinin muhtemelen devreleri yanmış. Yani o telefonun sorunu yazılımsal değil donanımsal. Parça değişimi lazım.
Orası size kalmış. Oraları pek bilmem fakat bu telefonu kullanmaya devam ederseniz elinizde patlayabilir. Çok tehlikeli bir durum.evet Suleyman bey
bende en basindan beri donanimsal bir sorun oldugunu hissediyordum yanliz araplarin eline dusmeden bir deneyim yapabildilerimi yapayim
duzelir umuduyla ugrastim (garanti disi sanirim telefon)
misirda duzgun bir servis bulamam kesinlikle ya turkiyeyi bekleyecegim yada gozumu karartip misirli servise verecegim
ilginize tesekkurler sonucu yazarim sizlere
Öncelikle yüklediğin uygulamanın telefonuna uygun oldunu bilmelisin. Uygun değilse yükleyemezsin. Bunu bir uygulamada yapıyorsa o uygulama sorunlu demektir. Fakat tüm uygulamalarda yapıyorsa telefonuna format at. Format atmak için tuş takımından *#7370# yi tuşlayarak çıkan uyarıya evet diyip telefona format atabilirsin. Format attığında kesin düzelecektir.ben yeni bi c6 aldım oyun yükleyebiliyorum ama uygulama yüklenmiyor yüklenme hazırlanıyo dio biraz zaman geçtikten sonra yüklenemedi dio nasıl halledebilirim ?
Yok olmasının nedeni telefona hard format atmışsınız. bir diğer deyişle 3 parmak formatı. Bu telefonlara hard format atınca telefondaki bazı uygulamalar zarar görüyor. Yani bu format yazılıma zarar veriyor. Bunu düzeltmek için "http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html" linkindeki anlatım dahilinde yazılımı bir daha kurun.Verdiğim linkteki yöntem windows 7 64 bit bilgisayarlar içindir. Eğer bilgisayarınız xp veya 32 bit ise dosyaları atacağınız yeri size söylerim. Bu arada telefonda kullandığınız yazılımınız nedir s^3 mü symbian belle mi?telefonum c6-01 mağaza ve fotoqraf düzenlme programı yok oldu nasıl tekrar yükleyeblirm bilgsi olan var mı?
selam kardeş nokia c6 01 kullanıyorum.ve kendi internet tarayıcısında çok ziyaret edılen dıye bir yer var googleden ne arıyorsam orda kayıt oluyor.yenı sekme acncada ilk o çıkıyor .onları teker teker sılmk çok zor bunun bır yolu yokmudur¿
eveet ama onları silmıyoor[ENGİN];4885615' Alıntı:
geçmişi temizle yaptın mı bişey kalmaz
eveet ama onları silmıyoor
eveet ama onları silmıyoor
- - - Eklendi - - -
hah tamm bn gecmişi kayddetme demştm onn için gçmişi silemiyordum onu düzelttim sildim oldu sagol yardımn içn
- - - Eklendi - - -
bide bn internetten film izlıyorum telefıon çok ısınnıyor bır şey olurmu acaba ¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?