kralbendenf
Üye
daha önce de yardım istemiştim telefonumun ekranı kiltleniyor diye . soft format önerisi almıştım ama telefon iyice saçmalamaya başlayınca hard atıp yazılımı oviden yeniden yükledim . şimdi sorun tam olarak belli sadece oturum halinde mesaj yazarken ekran kilitleniyor. yüklediğim fazla uygulama da yok hangi uygulamadan kaynaklanır bilmiyorum sadece oviden quick lock , panorama bi de bu siteden 10tonssparkle ve swipeunlock .neden olabilir acaba yardım eder misiniz .
Malesef nokianın symbian 3 ve bellede kullandığı galerinde klasör oluşturma özelliği yok fakat albüm özelliği. Buyüzden sende istediğin fotoğrafları klasör şeklinde değilde albüm şeklinde ayırabilirsin.arkaşalar ben galeriden şikayetçiyim eski nokia telefnları hatırlarmısınız mesela bende e50 vardı ve galerisi mukemmeldi şu anda c7 kullanıyorum ve her türlü fotoğrafım var özel genel arkadaşlarım duvar kağıtları vs.vs. bunları klasör klasör ayırmak istiyorum bana bi çözüm üretebilecek arkadaşlar varmıdır ?
Telefona soft format at veya yazılımı yeniden yükle. Ama bu işlemlerden birini yaptıktan sonra kemen uygulama yükleme birkaç gün uygulamasız kullan bak bakalım hala sorun yapıyor mu. Eğer sorun yapmazsa yaşadığın sorun yüklediğin uygulamalardandır. Hangi uygulamadan olduğunu bulabilmek için de birgün bir uygulamayı kur diğer gün bir uygulamayı kur hangisinde sorun yaşadığını bulursun ve o uygulamayı yüklemezsin olur biteryardımlarınızı hala bekliyorum
Sertifika sorunu yaşamaman için ya opda gibi sitelerden sertifika alır programı kurmadan önce imzalarsın ya da telefonu hack lersin. Hack derken öle zor birşey değil sadece sertifika sorununu oatadan kaladırıyor istersen yapabilirsin. bir zararı olmaz. İmzalama işi yapmak istiyorsan her uygulamayı kurmadan önce sertifikalaman gerekir. Fakat hack yaparsan hiçbirşeyle uğraşmazsın istediğin gibi uygulama kurarsın. İşte sana örnek olarak bir link vereyim.C6-01 sertifika sorunu yaşiyorum bütün metodlari denedim olmadi lütfen acil yardim
yardım için teşekkürler ayrıca mesaj gönderememe sorunu çıktı bir mesajı giden kutusundan 3-4 kez göndermem gerekiyo giden kutusunda kalıyo mesaj .
Telefona soft format at veya yazılımı yeniden yükle. Ama bu işlemlerden birini yaptıktan sonra kemen uygulama yükleme birkaç gün uygulamasız kullan bak bakalım hala sorun yapıyor mu. Eğer sorun yapmazsa yaşadığın sorun yüklediğin uygulamalardandır. Hangi uygulamadan olduğunu bulabilmek için de birgün bir uygulamayı kur diğer gün bir uygulamayı kur hangisinde sorun yaşadığını bulursun ve o uygulamayı yüklemezsin olur biter
hiçbir uygulama yüklemeden mi bu sorun ortaya çıktı?yardım için teşekkürler ayrıca mesaj gönderememe sorunu çıktı bir mesajı giden kutusundan 3-4 kez göndermem gerekiyo giden kutusunda kalıyo mesaj .
şöyle birşey yapabilirsin:arkaşalar ben galeriden şikayetçiyim eski nokia telefnları hatırlarmısınız mesela bende e50 vardı ve galerisi mukemmeldi şu anda c7 kullanıyorum ve her türlü fotoğrafım var özel genel arkadaşlarım duvar kağıtları vs.vs. bunları klasör klasör ayırmak istiyorum bana bi çözüm üretebilecek arkadaşlar varmıdır ?
Geçen gün aynı sorunla bende karşılaştım. Mesaj ayarlarında gönderilen mesaj gönderilenler kutusuna kaydedilsin seçeneği kapalı ise onu aç. Ben kapatmıştım bu sorun ortaya çıktı tekrar açtım sorun çözüldü.yardım için teşekkürler ayrıca mesaj gönderememe sorunu çıktı bir mesajı giden kutusundan 3-4 kez göndermem gerekiyo giden kutusunda kalıyo mesaj .
meraba. bi sorum olacak. nokia c6-01 kullanıyorum. şu an symbian belle sürümü geldi ve telefonumun şarjı çook çabuk bitiyor. hangi sürümü yüklersem şarj daha çok gider. sürüm indirme linki ile birlikte yazarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?