Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Arkadaşlar nokia C7-00 da odaklama yok mu? arkadaşıma bir soru fotosu yollayacağım çok bulanık, bir çözümü var mı ??

[h=2]C7 Güncelledim Fakat Türkçe Dil Kayboldu [YARDIM][/h]
Arkadaşlar alet türkiyeden alınma aldıgımda da türkçe dil ile kullanıyordum.Oviden annaya güncelledim türkçe dil kayboldu.Tekrar güncelledim belleye yine yok yardımcı olursanız sevinirim.Dil dosyasını bulup içinemi atmam lazım yardımcı olursanız çok makbule geçer tşkler şimdiden...

ilkerbjk

Üye
Hocam S.a...
BENM TELEFON NOKIA C6.00 TELEFONUMA GECENLERDE FORMAT ATTIM VE AKABINDE TELEFONUMDA KENDINDEN YUKLU OLAN YOUTUBE TWITTER FACEBOOK SHAZAM ESPN BBC VS GIBI BIRCOK PROGRAM YALAN OLDU SIMDI BEN TELEFONUMU TEKRAR ESKI FORMUNA NASIL KAVUSTURURUM KI DUZELIO DAHA ONCE OLDU SERVIS E BASKA PROBLEMDEN VERMISTM ONUDA YAPP VERMISLERDI RICAM O DUR KI ESKI HALE NASIL DONER..? Telefonm hack li...

mor07

Üye
Selam arkadaşlar C6 00 telefonum var güncelleştirme yaparsam türkçe dili kaybolur mu?

ilkerbjk

Üye
Olmaz hocam orjinal tr den aldiysan kaybolmaz kendinde aldiginda tr dil secenegi vardi ise kesinlikle bisey olmaz...

c6-01 de yükleme yaparken şebeke bağlantısı kayboldu dio lütfen yardım

belle güncellemesini kuramıyorum suit de en son telefnm c7

simurk27

Üye
N8 tlf belle yükledikten sonra ses sorunu yaşiyorum sesi azaldi ve konuşmasirasinda ses hiç yelmiyor ne yapmailyim

slm c6-01 kullanıcısıyım telefonu her kapatıp açtığımda "yükleme tamamlanamadı tamamlamak için yüklemelere gidin diye" bi hata veriyo yüklemelere gidiyorum ancak bi şey yok çözüm nedir bi yardm edin.

kadir42

Üye
arkaşalar ben galeriden şikayetçiyim eski nokia telefnları hatırlarmısınız mesela bende e50 vardı ve galerisi mukemmeldi şu anda c7 kullanıyorum ve her türlü fotoğrafım var özel genel arkadaşlarım duvar kağıtları vs.vs. bunları klasör klasör ayırmak istiyorum bana bi çözüm üretebilecek arkadaşlar varmıdır ?

fat312

Üye

yardımlarınızı hala bekliyorum

Malesef nokianın symbian 3 ve bellede kullandığı galerinde klasör oluşturma özelliği yok fakat albüm özelliği. Buyüzden sende istediğin fotoğrafları klasör şeklinde değilde albüm şeklinde ayırabilirsin.

- - - Eklendi - - -

yardımlarınızı hala bekliyorum
Telefona soft format at veya yazılımı yeniden yükle. Ama bu işlemlerden birini yaptıktan sonra kemen uygulama yükleme birkaç gün uygulamasız kullan bak bakalım hala sorun yapıyor mu. Eğer sorun yapmazsa yaşadığın sorun yüklediğin uygulamalardandır. Hangi uygulamadan olduğunu bulabilmek için de birgün bir uygulamayı kur diğer gün bir uygulamayı kur hangisinde sorun yaşadığını bulursun ve o uygulamayı yüklemezsin olur biter

- - - Eklendi - - -

Benimde yaşadığım sorun c6-01 Symbian Belle güncellemesinden sonra oldu.güncellemeyi telefonuma yaptım internete giremez oldum. Gnücellemeyi yaptıktan sonra hat ayarlarını telefon otometikmen kendisi yapıyor. Fakat ayarları yaptığı halde internette bir sayfa açmak için 2 saat bekliyorum. Bazen de sayfayı açmıyor. Acaba dedim net ayarlarında mı sorun var diye net ayarlarını tekrar yaptım yine aynı bir değişen olmadı. Bu arada hattım avea, paketimde 1gb internet var fakat bir türlü interneti rahat rahat kullanamıyorum. Bu sorunumu çözmek için ne yapmam lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.

sarda02

Üye
C6-01 sertifika sorunu yaşiyorum bütün metodlari denedim olmadi lütfen acil yardim

C6-01 sertifika sorunu yaşiyorum bütün metodlari denedim olmadi lütfen acil yardim
Sertifika sorunu yaşamaman için ya opda gibi sitelerden sertifika alır programı kurmadan önce imzalarsın ya da telefonu hack lersin. Hack derken öle zor birşey değil sadece sertifika sorununu oatadan kaladırıyor istersen yapabilirsin. bir zararı olmaz. İmzalama işi yapmak istiyorsan her uygulamayı kurmadan önce sertifikalaman gerekir. Fakat hack yaparsan hiçbirşeyle uğraşmazsın istediğin gibi uygulama kurarsın. İşte sana örnek olarak bir link vereyim.

fat312

Üye
yardım için teşekkürler ayrıca mesaj gönderememe sorunu çıktı bir mesajı giden kutusundan 3-4 kez göndermem gerekiyo giden kutusunda kalıyo mesaj .

yardım için teşekkürler ayrıca mesaj gönderememe sorunu çıktı bir mesajı giden kutusundan 3-4 kez göndermem gerekiyo giden kutusunda kalıyo mesaj .
hiçbir uygulama yüklemeden mi bu sorun ortaya çıktı?

şöyle birşey yapabilirsin:

dosya yöneticisine gir örneğin duvar kağıtların görünmesin istiyorsan herhangi bir klasör aç ya da diğer klasörüne gir duvar kağıtlarını oraya at galeride görünmez böylece kalabalık yapmaz ama mesela duvar kağıdını değiştireceğin zaman ekrana basılı tutup duvar kağıdını değiştir dediğin zaman o resimler görünür.

Özel resimler içinde cities klasörüne taşı hiç bir şekilde görünmez ancak dosya yöneticisi citiese girersen görünür yinede için rahat etmezse smart guard proyu kur

Benimde yaşadığım sorun c6-01 Symbian Belle güncellemesinden sonra oldu.güncellemeyi telefonuma yaptım internete giremez oldum. Gnücellemeyi yaptıktan sonra hat ayarlarını telefon otometikmen kendisi yapıyor. Fakat ayarları yaptığı halde internette bir sayfa açmak için 2 saat bekliyorum. Bazen de sayfayı açmıyor. Acaba dedim net ayarlarında mı sorun var diye net ayarlarını tekrar yaptım yine aynı bir değişen olmadı. Bu arada hattım avea, paketimde 1gb internet var fakat bir türlü interneti rahat rahat kullanamıyorum. Bu sorunumu çözmek için ne yapmam lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Geçen gün aynı sorunla bende karşılaştım. Mesaj ayarlarında gönderilen mesaj gönderilenler kutusuna kaydedilsin seçeneği kapalı ise onu aç. Ben kapatmıştım bu sorun ortaya çıktı tekrar açtım sorun çözüldü.

meraba. bi sorum olacak. nokia c6-01 kullanıyorum. şu an symbian belle sürümü geldi ve telefonumun şarjı çook çabuk bitiyor. hangi sürümü yüklersem şarj daha çok gider. sürüm indirme linki ile birlikte yazarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.

telefonunda "bul" diye bir icon var ona gir ve sağ alttan ayarlara girip açık olanları kapat,
"comminacator" onuda sil gereksiz ve arka planda sarj yiyor, antivirus programınıda sil bence gereksiz,
telefonunun üst tarafından aşagı doğru parmağınla çekersen bir panel açılıyor oradan mobil veriyide kullanmadığında kapalı tut,
ekran ışığınıda kısarsan şarjının ne kadar uzun gittiğini görürsün