Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

behzat

Üye
nokıa süiti bilgisayarına yükle her şeyini güncelle
c7 de ben öyle yaptım yanlız bu son
microsoft güncellemesini kabul etme
harita için olanda aynı C den götürüyo

serinaga

Üye
MERHABA Arkadaşlar;
C7 Belle Micro SD kartı Win7 ile formatlarken FAT32 değil de ExFAT Formatlasak acaba görür mü ???

garanti konusunda bilgi vermiyor ama birde bir çoğu olmadı demiş ??

enes-kys

Üye
c6-01 de güvenlik kodunu bilmiyorum nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ? (cevabı özel mesaj olarak atar mısınız lütfen )

lastrain

Üye
Selamün Aleyküm.Arkadaşlar Bende C6-01 Cihazı Var.Anna'dan Belle'ye Güncelledim.Ama Memnun Kalmadım Tekrar Anna'ya Çevirme İmkanım Var Mı Varsa Nasıl Olur?Bide Bu Bellede Bluetooth İle Birşey Gönderemiyorum Yani Gönder Seçeneğinde Bluetooth Yok.Kaç Gündür Araştırıyorum Ama Ele Avuca Gelen Bişey Bulamadım Acil Yardım Bekliyorum.Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Acil Cevaplarınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim...

c6-01 laptop okumuyor nss programı ile herşeyi denedim fakat olmuyor 3gündür uraşıorm

fat312

Üye
daha önce de yardım istemiştim telefonumun ekranı kiltleniyor diye . soft format önerisi almıştım ama telefon iyice saçmalamaya başlayınca hard atıp yazılımı oviden yeniden yükledim . şimdi sorun tam olarak belli sadece oturum halinde mesaj yazarken ekran kilitleniyor. yüklediğim fazla uygulama da yok hangi uygulamadan kaynaklanır bilmiyorum sadece oviden quick lock , panorama bi de bu siteden 10tonssparkle ve swipeunlock .neden olabilir acaba yardım eder misiniz .

fatih-57

Üye
kardeş bende c6 01 var sistem hatası veriyor hard format atma ve sonrası yazılım yüklemeyi ayrıntılı şekilde anlatabilirmisin

kebele

Üye
Merhaba Arkadaşlar elimde bir tane başbelası c7 var sorun usb takılan yerinde ki parlak nikelajlı yer aşırı ısınıyor öyle böyle degil gercekten dudak yakıyor bu sorun bir uygulama yukledim 4shared diye program kendi açılmış konusma yaparken konuşma uzun sürdü tel ısındı görüşme bitti kapattım yattım ertesi gun power tusuna bastım ve söylemiş oldugum bölgeden ısınma oldu zaten ekran dondu komple hard format denedim silmedi flaş atmayı deniyorum su an olacagını sanmıyorum cunku tuşa basar basmaz ısınıhor aynı taktırde usb de ve şarja takılıncada ben ne yapcagımı şaşırdım Lütfen Bana Bir yardım.

[ENGİN]

Üye
ayarlar+yuklemelerden kaldır o uygulamayı.

smbyncyz

Üye
selam arkadaşlar Benimde sorunum c7 de kaç kere opera mobile yi yüklediysem en fazla bir hafta kullanabiliyorum sonra program açılmıyor ve tekrardan silip yüklemek zorunda kalıyorum bilen varsa lütfen yardım

iyi geceler arkadaşlar,
nokia belle yüklü c7 kullanıyorum,mesajlaşırken aniden telefonun dokunmatiği dondu,daha önce de birkaç kez başıma geldiği için telefonu birkaç kez kapatıp açtım ama bu kez düzelmedi.tuş kilidi de sürgüyle açılmaz oldu.oviden yazılımı yeniden yükledim ancak dokunmatik hala çalışmıyor üstelik telefon dilini seçemediğim için telefonum açılmıyor da. gece 12'den beri uğraşıyorum lütfen yardım edin,güç tuşuna 8 sn basmayı da denedim, hard format atmaya da çalıştım-ki atılmadı,ne yaptıysam karetmedi

ANIL

Admin

flash atman lazım http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

arkadaslar n8 belle kullaniyorum bir hafta önce suya düstü tek soru telefonun acma-kapama dügmesi acilista calismiyor usb den sarja takıyorum acılıyor kapatırken dügme sorunsuz calısıyor...
Acil yardim

players

Üye
Arkadaşlar cihazım c6-01 alalı 1 hafta oldu belle yüklü olarak verdiler zaten. Hiç bir blgm yok fakat Asphalt 6 'yı yüklediğimde multiplayer modunda yarışa başlamadan atıyor napıcam? :S

Ya Lütfen yardım edin arkadaslar flv uzantlı videoları açmıyor bu sorun belleye güncellediğimden beri devam ediyor bazılarını nadir açıyor fakat ilerletince donup kalıyor bir güncelleme felan gelmiycekmiymiş flv için belleden haberi olan yokmu yada bunun çözümünü bulan bi arkadasmz yokmu program yazılm ws ? çok acil yardımlarınızı bekliorm....

- - - Eklendi - - -

Bi allahn kulu yokmu yardm etcek ^^

ANIL

Admin

bu genel bir sorun ama forumda çözüm üretenler olmuştu. forumda arama yap bulabilirsin. yeni güncelleme ile çözülür umarım.

- - - Eklendi - - -

bana özelden teamwiever ıd ve şifre verirsen müsait bir zaman yardımcı olurum.