behzat
Üye
ben prıgramları indirim telde yüklemeye çalışıyorum sertifilka hatası veriyor hacklememk gerekiyormuş bunu nasıl yaparım bide bu hackleme benim teli garanti dışına çıkarır mı yardımcı olursanız sevinirim
iyi geceler arkadaşlar,
nokia belle yüklü c7 kullanıyorum,mesajlaşırken aniden telefonun dokunmatiği dondu,daha önce de birkaç kez başıma geldiği için telefonu birkaç kez kapatıp açtım ama bu kez düzelmedi.tuş kilidi de sürgüyle açılmaz oldu.oviden yazılımı yeniden yükledim ancak dokunmatik hala çalışmıyor üstelik telefon dilini seçemediğim için telefonum açılmıyor da. gece 12'den beri uğraşıyorum lütfen yardım edin,güç tuşuna 8 sn basmayı da denedim, hard format atmaya da çalıştım-ki atılmadı,ne yaptıysam karetmedi
Bi allahn kulu yokmu yardm etcek ^^Ya Lütfen yardım edin arkadaslar flv uzantlı videoları açmıyor bu sorun belleye güncellediğimden beri devam ediyor bazılarını nadir açıyor fakat ilerletince donup kalıyor bir güncelleme felan gelmiycekmiymiş flv için belleden haberi olan yokmu yada bunun çözümünü bulan bi arkadasmz yokmu program yazılm ws ? çok acil yardımlarınızı bekliorm....
Ya Lütfen yardım edin arkadaslar flv uzantlı videoları açmıyor bu sorun belleye güncellediğimden beri devam ediyor bazılarını nadir açıyor fakat ilerletince donup kalıyor bir güncelleme felan gelmiycekmiymiş flv için belleden haberi olan yokmu yada bunun çözümünü bulan bi arkadasmz yokmu program yazılm ws ? çok acil yardımlarınızı bekliorm....
- - - Eklendi - - -
Bi allahn kulu yokmu yardm etcek ^^
öncelikle yardımın için çok teşekkür ediyorum. yalnız flash atarken telefonu kapattı program ve sürekli cihaz bulunamıyor hatası veriyor.usbden çıkarıp tekrar takıyorum ama telefon kapalı olduğu için sanırım,phoenix programı telefonu göremiyor. ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?