akifd
Üye
[ENGİN];4650278' Alıntı:
anna'damısın?
hayir belle'deyim daha 2 gune kadar boyle birşey yoktu şimdi telefon kendi kendine güç tasarruf modunu açıyor ben kapatıyorum o inadına açıyor.
[ENGİN];4654077' Alıntı:
telinde batarya uygulaması falan varmı?
battery info diye bi program yukluydu ancak kaldırdım aslında problem onu yukleyip kaldırdıktan sonra oldu diyebilirim.
[ENGİN];4654110' Alıntı:
yüklemelerden mi kaldırdın o uygulamayı tekrar yükleyip ayarlar yüklemeler'den kaldır sorunun çözülecektir.
tamam deneyeceğim şimdiden teşekkürler
C7 ye windows mobile 7 yazilimi yükleniyormuş bi duyan varmi acaba
c6-01 telefonum war..HDMI kablosu alırsam çalıştırır mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer burdaki ürünlerden birini çalıştırırsa lütfen linkini yollarmısınız....
arkadaşlar bende Nokia E6 var, dün annadan belle ye geçtim, sormak istediğim kamera çekim sesini hiç bir şekilde kapatamıyormuyuz ?
[ENGİN];4669674' Alıntı:
kamerayı açıp ayarlardan kamera sesini kapalı yap en altta
yok öyle bir şey , olsa yapıcam, dün Annadan belleye geçtim, kamerayı açıp ayarlarına giriyorum fakat sadece 4 tane kamera sesi var. Kapalı diye birşey yok. çok sinir bozucu birşey
[ENGİN];4670238' Alıntı:
kamera seslerının altında kapalı seçeneği yokmu?
işte dediğim gibi, Anna yı kullanırken kapalı seçeneği vardı, şimdi bellede çekim sesleri diyor 4 tane seçenek koymuş kapalı seçeneği malesef yok. Telefon sessiz de dahi olsa fotoğraf çekerken o deklanşör sesini veriyor. nefretlik bir durum. yokmu acaba başka E6 belle kullanan, çözümünü bilen yada bi program falan bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?