Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

akifd

Üye
Arkadaşlar ben 701 kullanicisiyim fp1 güncellemesini yükledikten sonra fabrika ayarlarindan sil ve yükle yaptim ama geçen gün birşey farkettim telefonun sesli arama bölümüne girdiğimde kayitli ses etiketi yok yaziyor başka birşey olmuyor sesli arama yapamiyorum ve seçenekleride yok ekleyemiyorum anlayan arkadaş varsa yardimci ola bilirmi

krydnsmz

Üye
[ENGİN];4650278' Alıntı:

hayir belle'deyim daha 2 gune kadar boyle birşey yoktu şimdi telefon kendi kendine güç tasarruf modunu açıyor ben kapatıyorum o inadına açıyor.

krydnsmz

Üye
[ENGİN];4654077' Alıntı:

telinde batarya uygulaması falan varmı?

battery info diye bi program yukluydu ancak kaldırdım aslında problem onu yukleyip kaldırdıktan sonra oldu diyebilirim.

[ENGİN]

Üye
battery info diye bi program yukluydu ancak kaldırdım aslında problem onu yukleyip kaldırdıktan sonra oldu diyebilirim.

yüklemelerden mi kaldırdın o uygulamayı tekrar yükleyip ayarlar yüklemeler'den kaldır sorunun çözülecektir.

krydnsmz

Üye
[ENGİN];4654110' Alıntı:

yüklemelerden mi kaldırdın o uygulamayı tekrar yükleyip ayarlar yüklemeler'den kaldır sorunun çözülecektir.

tamam deneyeceğim şimdiden teşekkürler

C7 ye windows mobile 7 yazilimi yükleniyormuş bi duyan varmi acaba

met1234

Üye
c6-01 telefonum war..HDMI kablosu alırsam çalıştırır mı?

eğer burdaki ürünlerden birini çalıştırırsa lütfen linkini yollarmısınız....

[ENGİN]

Üye

c6 da hdmi girişi yok desteklemez yani

arkadaşlar bende Nokia E6 var, dün annadan belle ye geçtim, sormak istediğim kamera çekim sesini hiç bir şekilde kapatamıyormuyuz ?

[ENGİN];4669674' Alıntı:

kamerayı açıp ayarlardan kamera sesini kapalı yap en altta

yok öyle bir şey , olsa yapıcam, dün Annadan belleye geçtim, kamerayı açıp ayarlarına giriyorum fakat sadece 4 tane kamera sesi var. Kapalı diye birşey yok. çok sinir bozucu birşey

[ENGİN]

Üye
yok öyle bir şey , olsa yapıcam, dün Annadan belleye geçtim, kamerayı açıp ayarlarına giriyorum fakat sadece 4 tane kamera sesi var. Kapalı diye birşey yok. çok sinir bozucu birşey

kamera seslerının altında kapalı seçeneği yokmu?

n86 telefone format attım fakat dilili türkçe yapamıyorum ,
bana acil yardım edermisiniz

[ENGİN];4670238' Alıntı:

kamera seslerının altında kapalı seçeneği yokmu?

işte dediğim gibi, Anna yı kullanırken kapalı seçeneği vardı, şimdi bellede çekim sesleri diyor 4 tane seçenek koymuş kapalı seçeneği malesef yok. Telefon sessiz de dahi olsa fotoğraf çekerken o deklanşör sesini veriyor. nefretlik bir durum. yokmu acaba başka E6 belle kullanan, çözümünü bilen yada bi program falan bunun için

m...z...

Üye
c7 belle kullanıyorum teli yeniden başlatınca yada kapatıp açınca ekranda sistem hatası yazıyor neden olduğunu bilen varmı ve birde görüntülü görüşmede karşı tarafın görüntüsü ve sesi geliyor benim görüntüm gidiyor ama ses gitmiyor bir bilgisi olan varmı

[ENGİN]

Üye

sekmeyi yukarı sürükle arkadaşım bellede var olmazsa tercihlerden uyarı seslerini kapalı yap

CABBAR

Üye
c6-01 kullanıyorum sürekli usb kablosunu takın diye bildirim geliyor. ne yapabilirim?