Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

[ENGİN]

Üye
neden kimse cevap yazmıyor acaba zor bir soru değil *#7373# yapsam türkçe menü gidermi ayrıca yeniden hack yapmam gerekecekmi bilen varsa cevaplasın lütfen tşk ederim

7373 değil 7370 ile soft format atmalısın ve gitme ihtimalı yuksek

rehabebe

Üye
ACİL YARDIM..
Telefonumu hackledikten sonra biçok oyun ve program yükledim. Yavaşlaması ve kasması nedeniyla xplore yardımı ile C'deki private sys system ... gibi klasörlerin içindekilerinin bazıları hariç hepsini sildim. Daha sonra hata verip xplore den çıktı. telefonu *#7370# yaparak format attım. Ancak widget hata verdi. Bunun üzerine ovi suiti kullanarak yazılımını güncelledim. Ama aynı hatayı yine verdi. Bir diğer sorun ise wlan şifresini önceden istediğim haneye kadar yazabiliyordum. Ancak bu olaydan sonra 26. haneden sonra yazmıyor. Arkadaşın wlan şifresi 100 haneden fazla olduğu için bu durumda bende bağlanamıyorum.
tel: N8_00 symbian belle YARDIM

ANIL

Admin
Flash atarak yazılımı tekrar kurarsan cihazın ilk günkü haline döner.

Tepkiler: rehabebe

mitrefix

Üye
çoğu kişinin halledemediği bi sorun var. bizim telefonlar akıllı telefon olduğu için laptop win7 lerde bluetooth ile dosya göndermiyor. telefonla eşleşiyor ancak gönderme yapmıyor. bluetooth hızları 3,0 olduğu için göndermiyor diyolar. bunun için bi program var mı. telefonun bluetooh hızını 2,0a düşürebilir miyiz

ates0658

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6 01 nokia mağazayı nasıl geri yüklerim[/SIZE][/COLOR]

esir_exe

Üye
s.a arkadaslar. yurtdısından N8 getirttim türkçe dil yukletmıstım bu en son güncellemeyı yapınca dıl tekrar ingilizceye döndu. forumda okudum ve phoenix ile flaslamaya calıstım ama sıkıntı cıktı. telefon kapandı ve acılmıyor kendım kurtarma şansım varmı Hard format mı atmalıyım öyleyse nasıl hard atarım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden teşekkurler..... hard format denedım arkadaslar ama telefon yıne acılmıyor ve bılgısayarda görmuyor

ANIL

Admin

Tamam bir bakalım o zaman teamwiver7 programını yükle.

u_cosar

Üye

flash at phoenix ile sorun ortadan kalkar nasıl yapılacağı modifiye bölümünde anlatılıyor

Tepkiler: rehabebe

esir_exe

Üye
sorunumu hallettım tesekkurler yardımcı olmaya calısan arkadaslara. Ayrıca telefona tukce dil yuklemek için ne yapmam gerekıo phoenix ile flaslamalımıyım ?

ANIL

Admin
Navifirm programından türkçe dosyaları indirip flash atman gerekiyor.

aerodeon

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonum c7 ve symbian belle yüklü bugün şarjı bitti kapattım ve şarja taktım herzamanki gibi önce ses geldi şarj ışığı yandı nokia yazısından sonra ekranda açılıştaki noktalar çıktı ama orada kendini tekrarlayıp tekrarlayıp tekrar kapandı, tekrar açmayı denedim yine aynı şey oldu, bataryayı çıkarıp taktım, hafıza kartlı kartsız, sim kartlı kartsız aklınıza gelebilecek tüm kombinasyonlarda denedim yine aynı şey oldu, pc ye bağladım pc önce gördü sonra görmedi ve telefon yine aynı şeyi yaptı yardım ederseniz sevinirim... biraz acil bi durum...

ANIL

Admin

Flash atarsak sorunu çözebiliriz.

bende nokia c6-01 var symbian belle yüklü pr1.2 ye dönmek istiyorum yardım lütfenn!!!

bende de aynı sorun var yükleyemiyorum

adam4545

Üye
Benim telefonum C6-01. Geçenlerde kendi sosyal ağı üzerinden facebook'a bağlandım, rehberimdeki kişileri facebook'tan eşleştirip rehberime facebook'taki resimlerini eklemiş ama hepsine değil 15-20 kişininkini. Biliyorum rehbere kendimizde görüntü ekleyebiliyoruz ama hepsini görüntüsünü telefonda olması lazım ve büyük bir yer kaplayacak o da. Diğer şekilde nasıl hepsine görüntü ekleyebirim?