Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

nokiac601in ekranını ıslak mendille silsem bir şey olur mu

cruzz16

Üye
Arkadaşlar merhaba nokia n8 cihazım var belle yazılımını güncelleştirmek istiyorum, nokia suite 3.3.89 yüklü buradan güncelleştirmeye çalıştığımda yedeklemeyi yapıyor 3.kısım yükleme kısmına geldiğinde hiç ilerleme olmadan hata veriyor.
Yazılımı nasıl yükeleyebilirim.Yardım lütfen

Gelen hata şu şekilde

fazla suyunu çıkarmadan sil üstüne bi de kuru birşeyle sil parlar ben hep öyle yapıyorum ama jelatin var rahat yapıyorum sen fazla abartma
bende orjinal koruması var yani önceden ıslak mendili sıkıp suyunu akıtsam silsem sonra da kuru mendille silsem bir şey olur mu?

[ENGİN]

Üye
kadifemsı veya gözlük beziyle sılersen daha parlak görünür

cruzz16

Üye

yenı sürümü yükleyip öyle dene bırde

yeni sürüm yok ki en son sürüm bU.. yinede silp tekrar yükledim ama sorun çözülmedi hatta telefona format attım belki telefondandır diye yine olmadı.Hiçbir şekilde yapamadım başka bi çözümü olmalı

whatsapp mssngrda msj atmak ıcın kaarsıdkı kısıde de mi whatsapp olmalı?

onuc0bir

Üye
arkadaslar ovi magazadan oyun veya begendigim programlardan satin almak istiyorum.yapamiyorum.yurt disinda oldugum icin bayagi bi uygun oluyo.bu ovi hattimdaki paradan kesmiyomu oyun parasini? deniyorum deniyorum olmuyo?yardimci olabilecek arkadaslar varsa cevap bekliyorum.simdiden tesekkur ederim.

avci59

Üye
acil yardım telefonu güncelledim ama pişman oldum çoğu özellik gitti eski haline nasıl getirebilirim güncellemeyi silmek istiyorum

[ENGİN]

Üye

hayır hattından kesmiyor kredı kartıyla satın alabiliyorsun sadece.

kahhro

Üye
Evet kardeşim menüdeki kısayollar ters dönüyor. mesela widgetları seçerkende seçenekler ters dönüyor menüyü aşağı doğru kaydırdıkça ters dönüp donuyor.
[ENGİN];4476153' Alıntı:

ters dönüyor derken menüde vidgetler ters durumdamı

[ENGİN]

Üye
Evet kardeşim menüdeki kısayollar ters dönüyor. mesela widgetları seçerkende seçenekler ters dönüyor menüyü aşağı doğru kaydırdıkça ters dönüp donuyor.

hafıza kartı takılıysa çıkarıp kontrol edermisin ters dönuyormu diye

orhankoc

Üye
arkadaşım kusura bakma önceden mutlaka sorulmuştur ama ben 138 sayfayı okuyamadım benim sorum soft formatla ilgili..bu arada ben afganistanda çalışıyorum burdan n8 aldım ve türkçe menü yüklettim belle güncellemesinde dogal olarak türkçe gitti ve tekrardan yüklettim ama bunları yapmak biraz sorunlu bu ülkede!! bazı şeyleri kendim zor da olsa yaptım (hack gibi) fakat sorun şu ki ;
soft format atarsam neler silinir mesela türkçe menü gidermi, tekrar hack yapmam gerekirmi ayrıca hangi unsigned uygulamaları kullanmamı önerirsiniz..biraz uzun oldu ama ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

orhankoc

Üye
neden kimse cevap yazmıyor acaba zor bir soru değil *#7373# yapsam türkçe menü gidermi ayrıca yeniden hack yapmam gerekecekmi bilen varsa cevaplasın lütfen tşk ederim