Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

merhaba benim merak ettiğim bir konu var nokia simbian belleden memnun olan varmı ben yüklediğime bin pişman oldum c6 01 ve n8 00 var yüklemez olsaydım hiçmemnun kalmadım simbian anna buna nazaran daha iyiydi simbian annaya dönmek mümkünmü bileniniz varmı

smart07

Üye
Merhaba Arkadaşlar benimde bir sorum var;

Telefonum c6-01. Belle ye güncellemeden önce rahatlıkla nimbuzz ve skype programlarını kullanabiiyordum. Belle den sonra skyp e ye bağlanamıyorum, ve nimbuz dan da sesli aramalar yapamaz oldum. Yurtdışındayım, sıklıkla ailemle görüşmem gerekiyor, bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi, ya da sesli arama yapabileceğim başka bir program var mı?

Şimdiden teşekkürler.

gt22

Üye
taslak halinde olan bir mesajım yanlışklıkla sil e bastığımdan silindi . Kurtarmak istiyorumm . Yardımcı olabilirmisiniz . Teşekkürler

nokiacı

Üye
meraba arkADASLAR ben c6 01 kullanıyorum belle yı yuklettım ama ne ovı magaza var nede navıgasyon var bu uygulamaları nasıl gerı getırebılırım yardımcı oldugunuz ıcın sımdıden tsk ederım...

C7 son sürüm belle yüklü. Bildirimler kısmında yeni bir mesaj veya güncelleme olduğunda uyarı veriyor ( mesela mesaj simgesi en üstte sürekli yanıp sönüyor ) ama bendeki sorun bu mesaj uyarı işaretinin sürekli olarak orada kalması. Bildirim çubugunu aşagı indirdiğimde mesaj bildirimi yok ama o yanıp sönen işaret olduğu yerde kalıyor. Hatta tüm mesajları sildim ama hala gitmedi. Belli bir süre sonra çok sinir bozucu oluyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba kardeşim Belle den neden memnun kalmadın anlamadım,bende c7 kullanıyorum bir ay kadar kullandım anna yı
inan sinir oldum çok yavaş anna ve artık klasikleşmiş görüntüleri vardı menü vs. vs ama belle çok hızlı ve dahada kullanışlı tabi bu benim düşüncem belle nin bana göre tek eksiği ana ekranda üst kısımdaki siyah boşluk onuda kaybedebilsek daha güzel olur
sen tekrar düşün kardeşim belle gerçektewn çok güzel

mesajlar - klasörleri gör- sim mesajlarına gir ordakileri sil sorun çözülecektir

Aynısı bana da turkcellde iken olmuştu. Mesaj klasörlerinin içi bomboştu ve dediğin gibi bildirim barında mesaj yoktu. Daha sonra vodafonea geçtim ve hattım açıldıktan sonra o mesaj simgesi de gitti. Tam olarak çözümünü ben de anlamadım ama sen yine de mesajlar seçenekler klasörü gösterden klasörlerde mesaj olup olmadığına bak. Varsa sil,yoksa yine gel buraya. Elbet bir çözümü bulunur.

123ozan1

Üye
benim telefon nokia c6 01 belle yükledim herşey sorunsuz fakat
biri beni aradağında sesle birlikte telefon titresin istiyorum ne yaptıysam olmadı yarım eder misiniz

[ENGİN]

Üye
sesle bırlıkte derken ritimlemı

Merhabalar. Ben Nokia c7 kullanıyorum cep telefonlarından pek anlamıyorum forumda anna - belle yazılımlarından bahsediliyor bellenin daha iyi olduğu söyleniyor fakat cep telefonumdan geçmiş güncellemelere baktığımda sadece anna görünüyor belle görünmüyor fakat c7 için belle çıktı bildiğim kadarıyla otomatik güncelleme yapması gerekmiyormu. Güncellemelerde görünmüyor ne yapmam lazım?

ANIL

Admin
Nokia Suite son versiyonuna güncelleyip bir de öyle deneyin..

nokia suite in son versiyonunu nasıl güncelleyecem telefon üzerinden?

ANIL

Admin
Bilgisayara yüklemeniz gerekir suite programını telefondan belle güncellemesi yapılamıyor.

mitrefix

Üye
Belle yüklü. Navigasyon çok garip. Nasıl kullanabilirim navigasyonu. Bulunduğum bölgenin haritasını nasıl nerden indirebilirim

Sonunda kurdum teşekkürler yardımlarınız için. Bir sorum daha olacak. Ben depo hafızasına nerden girecem?

ANIL

Admin
Telefondan dosyalar uygulamasından ulaşabilirsiniz bilgisayardan depoloma modunda bağlarsanız ulaşmış olursunuz yine..

emrel156

Üye
c6-01 tuşlu oyun yükledim gangstar arabaya binmek için 0 bas diyor ama oyun klavyesinde sadece yön ve vurma tuşu var telefonum için rakamlı klavye varmı

tekcag

Üye
bi sorum var lütfen yardım edin.n8 cihazıma symbian belle yüklemek istiyorum.nokia suite 3.3 de var.güncelleme bölümüne giriyorum ama internete bağlanılamıyor diyor halbukii internete bağlıyım
turkcell vınn l bağlıyım sorn acaba ondan mı kaynaklanıyor
nasıl düzeltirim?
bana yardım edermisiniz?