srgngrbzz
Üye
Şubat'ta orjinal Belle gelecek diyorlar o zaman yapabilirsin sadece.Yazılım güncelleme yaparak ne zaman belleyi yükleyebilirim?
Telefonunuz hackli mi ?kardeeş ben oyun yukluyom bilmemne yerıne danışın diyor
Serviste temizleme yapıyorlarmış ; bildiğim kadarıyla orjinal kasası 80-90 civarıydı.c7 nin kasası ne kadara değişir bilen varmı? bide c7 nin yanındaki çok küçük aralıklardan toz girdi nasıl temizlerim?
Merhaba arkadaşlar benim size çok önemli bir sorum olacak. Babam bir Nokia N8 telefon almış hiç yapmayacağı bir şekilde bir adamdan tutmuş almış bu telefonu. Ve telefonu görmeniz lazım olamaz böyle birşey. Menüsü deseniz bir çok eksiği var en basitinden WiFi'sini bulamıyoruz. Bluetooth u açtık o da bir işe yaramıyor ne bizim cihazları buluyor ne de bizim cihazlar onu buluyor ne yapacağız adam edebilir miyiz bu telefonu? Bilgisayara bağlantı kursun diye Nokia Store 'u kurdum o da cihazı göremiyor. Ooof ooof ne yapmamız lazım
evet sanırım öyle. ve elimizde patlamış oldu sanırım . menüsü falan aşırı dandirik bir de babama yutturmuşlar finlandya malı diye. bende şimdi forumda gezinirken çin malı olduğunu anladım. ancak ne yapacağız ne kamerası 12 mp, ne wifisi var,ne bluetoothu çalşyr o kadar uyduruk birşeyki anlatılmaz yaşanır resmen. Lütfen yardım edin
evet sanırım öyle. ve elimizde patlamış oldu sanırım . menüsü falan aşırı dandirik bir de babama yutturmuşlar finlandya malı diye. bende şimdi forumda gezinirken çin malı olduğunu anladım. ancak ne yapacağız ne kamerası 12 mp, ne wifisi var,ne bluetoothu çalşyr o kadar uyduruk birşeyki anlatılmaz yaşanır resmen. Lütfen yardım edin
Selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere
Şimdi telefonum Nokia N8 (Allah belasını versin üretenlerin)
Sorun 1 : Telefon kilitli iken güc düğmesinden kapaniyor nasıl bu hale geldi anlmadim
Sorun 2 : Telefonu açtıktan sonra üst üste service error uyarısı alıyorum.
Sorun 3 : Ovi store güncellemesinde indirdikten sonra kurarken tam bitecek derken ekran kararıyor program kapaniyor.
Telefon yurt dısından gelmişti 1 yıl oldu 1 sorunla karşılaşmadim 2 gün önce sorunlar başladı.
Servisi aradım format atılması gerekiyormuş zannımca flash format. Sistem çökebilirmiş öyle diyorlar.
Help me please. Yardım ederseniz sevinirim.
Flash format atabileceğim risksiz bir yöntem varsa söylerseniz sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?