Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Utku

Üye
    Konu Sahibi
ses tuşuna basınca çıt çıt ses geliyor mu

Arkadaşlar n8 imin depo hafıza disket dolu veya bilmem ne gibi bir hata verdi bende bügün telefonun programını yeniden yüklettim ama genede sorun aynı usb ile pc ye bişeyler atamıyorum lütfen yardım edin kafam cok karışık şimdiden teşekkürler

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Tam hatayı yazarmısın ayrıca işletim sistemin nedir?

Cane®

Üye
Utku™;3470395' Alıntı:
ses tuşuna basınca çıt çıt ses geliyor mu

ne gibi cıt sesi anlamadım tam olarak basdıgım zaman normal tus sesı gelıyor onun dısında bır ses yok

C7 de uygulama yöneticisinde bazı programları kaldırmak istiyorum sanırım bunlar telefon hafızasında yüklü gelmişlerdi çünkü fakat kaldırılamıyor işlem iptal edildi yazıyor bir çözümü varmı acaba şimdiden teşekkür ederim

Utku

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi cıt sesi anlamadım tam olarak basdıgım zaman normal tus sesı gelıyor onun dısında bır ses yok
çok aşırı bir ses geliyorsa montaj hatalı dır telefonun bir telefon bayisinde kıyasla bence başka bir n8 ile

Tepkiler: Cane®
arkadaşlar bende real golf açılmıyor neden olabilir?

arkadaşlar bende real golf açılmıyor neden olabilir?

yüklendide açılmıyormu ?
yüklenirken bir hata ile karşılaştınmı
uygulamayı açmaya çalışınca ne oluyor hiç cevap vermiyor mu yoksa açılır gibi olup menüye gerimi atıyor?

Cane®

Üye
Utku™;3473227' Alıntı:
çok aşırı bir ses geliyorsa montaj hatalı dır telefonun bir telefon bayisinde kıyasla bence başka bir n8 ile

tesekkur ederım utku kardesım. valla her soruma cevap verdın allah razı olsun senden.

----------Eklendi @ 14:05:36 ---------- Yazıldı @ 13:30:57 ----------

utku kardesım bı sorum daha olacak sana sımdı sende dıcen bu adamda hıc bıse bılmıo hard format la flaslamak aynı seymı? nokıa cluba sordum adamlar 2 gun sonra al dıo ben ne kullanacam dedım bızı ılgılendırmez dıolar yazılımı tekrar kendım yuklemeyı dusunuyorum da. bıde sen tel hack lıomusun? sence hack lemelımıyım? bı zararı olurmu? kımı olur dıo kımı cok faydalı dıo bende korkuda kalıyorum bu durumda.

Tepkiler: Utku

STaT!C

Üye

+1. Aynı sorun benim telefonda da var. telefonu yurtdışından aldığımdan web tv nin içinde sürüyle arapça kanal var kaldıramıyorum aynı hatayı veriyor.. Yardım edin LütfeN...

yüklendide açılmıyormu ?
yüklenirken bir hata ile karşılaştınmı
uygulamayı açmaya çalışınca ne oluyor hiç cevap vermiyor mu yoksa açılır gibi olup menüye gerimi atıyor?
yüklendi ama açılmıyor basınca biraz açılıyormuş gibi oluyo ama öyle menüye atma falan yok aynı şekilde duruyo

valla tam bişe diyemicem dostum bu duruma valla ne biliyim silip yükle tekrar dene bakalım hep aynımı olcak

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Yok öyle şey demem 1,Flash lamak telefonun fabrika çıkışı yazılımı yüklemektir hard format ise senin yüklediğin uygulamaları siler 2, nokia cluba ne sordun da öyle dediler anlamadım 3. bence hackleme opdadan sertifika al hackleyince garantide anlaşır hacklediğin(flash atarsan düzelir ama uzun iş)

arkadaşlar bi hata yaptım bizim forumdan qt yükledim bu sefer ovi store açılmıyor.bi de açılıyo diye yazmıslar bi yardımcı olursanız sevinirim...

Cane®

Üye

utku kardesım nokıa cluba yazılımın tekrar yuklenmesını ıstıyorum dedım 2 gun sonra alırsın dedı opdadan sertfıkam var zaten.mıllet ovup duruyo ondan soram dedım.flas la ılgılı konu arastırdım bulamadım destek te mı yer alıyo o konu?

xelat

Üye
Slm arkadaşlar ben c7 aldım, ovi yüklü ve çalışıyordu. Güncelledim artık bağlanmıyor. Bide ovi mağazaya aldığımdan beri girmiyor. Ne yapabilirim?

alee1234

Üye
Arkadaşlar Resource klasörünü yanlışlıkla silmişim.. bazı uygulamalarda türkçe karakterler bozuk gözüküyor..
Lütfen yardım edin bi siteye yükleyebilirmisiniz