Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

mutlu772

Üye
c7 bluetooth ve wireless açamıyorum ve kullanamıyorum lütfen yardım
sorun verdigi zaman ne yazıyo veya cep ne tepki verio onu dersen yardımcı olabilirim

- - - Eklendi - - -

öncelikle sorun verdigide ne yazıyo veye ne tepki veriyo onu yazda sorunun ne oldugunu anlayalım

c7 de installer problemi yaşıyorum sis contentle çözüyorum ama ovi mağzadan inen uygulamaların installerları nereye iniyor?

deniz86

Üye
sorun verdigi zaman ne yazıyo veya cep ne tepki verio onu dersen yardımcı olabilirim

- - - Eklendi - - -

öncelikle sorun verdigide ne yazıyo veye ne tepki veriyo onu yazda sorunun ne oldugunu anlayalım
bluetoth bölümünden açmaya çalısıyorum ama kapalı kısmı değişmiyor tel donuyor wireleesde acılmıyor

qaqaq7

Üye
nokia c6-01 de web de desteklenmeyen WML sorununu nasıl çözebiliriz?

c6 01 ile online yabancı dizi izlememin bir yolu var midir. Ister indirsin ister sadece izletsin. Site veya program.. Hiç fark etmez yeter ki izletsin

coskunen

Üye
c7de face cok yawas tarayıcı neden olabilir

Arkadaşlar daha önce sorun yazıldı mı bilmiyorum Benim telefon N8 kendi tarayıcısı ile maxicep e girince 2 dakika sonra donuyor başka sitelerde bu donma olmuyor opera yada ucweb le girsem sorun yok sorun nedir ne yapmam gerek iyi forumlar herkese...

Merhaba arkadaşlar. Telefonum N8 ve format atmayı düşünüyorum. Ancak tekrar yüklemek istediğim programları tek tek arayıp bulmak yerine acaba telefonun dosyaları arasında programların kurulum dosyalarını bulmam mümkün müdür?

zaten ben garantiye güvenmiyorm ne olursa kullanıcı hatası diolar hackle ve flashla rahat et sorn olmz bende korkuodm bi iki kere hard format attım ama deneye deneye öğrendim

19952010

Üye
n8 i symbian anna dan belleye güncellerken hata alıyorum..

- - - Eklendi - - -

gereklidosya cihazınızda bulunmadığından uygulama yüklenirken sorun olustu. yükleme dosyasının güncellenen bileşenleri değil,tüm uygulamayı içerdiğinden emin olun. diye bi hata
alıyorum

arkadaşlar phoenixle c7 telefonuma flash atarken rm-675_m002.25.emmc.fpsx is not found diye bihata alıyorum deli olacam dosyalar tam ama dosya yokmuş gibi hata veriyor

umit_46

Üye
selam arkadaşlar bende c6-01 var son bir haftadır kendi kendine telefon açılıp kapanıyor sorunu bilen var mı?

arkadaşlar n8 için flaşı sürekli açık tutacak bi el feneri uygulaması var mı ?

forumda var ama konuyu bulamadım ancak upload ettim. Telefona Yüklenirken biraz bekletiyo bi sefer tıkla ve yüklenmesini bekle. Tekrar tekrar tıklama. Yüklendikten sonra ana sayfadan widget olarak ekle. Hoşuna gidecektir.
http://qfs.mobi/f851546

arkadaşlar c601 de fchat yüklü ama kimse aktif gözükmüyor.başka bir programdan bakınca bissürü kişinin aktif olduğunu görüyorum ama.ne yapmalıyım.kaldırıp tekrar yükledim sorun devam ediyor.teşekkürler

Ns_Lion

Üye
Navifirm den yazılım inmiyo server kapatmıs i*neler c6-01 belle güncel orjinal yazılım nerden indirebilirim yardım lütfen..

(mrcrab. net/ HARİÇ)