Nokia n8, c6-01, samsung wave. Sizce hangisini almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavrick

Üye

arkadaşın dediği gibi hakikaten siz laftan anlamıyosuunz yaa

wave 1500 mh n8de 1200 mh nokia 5230 bile 1320 mh şimdi gelipte yetiyo demeyin nokia 1500 mh yapardı n8e neden yapmadı????
burn in problemi demişssin insanları direk yanlışa yönlendiriyosun,senin n8 indede amoled ekran var ilerde dua ette sorun çıkmasın ona bakarsan bendeki wavedede sorun yok ne şimdi bunu nokia fan boylarmı uydurdu alakası yok
adama madem oyun iyi psp al diyosunuz da ,madem fotograf özelliginden n8 aldınız ,atın onu gidin fotoğraf makinesi alın,malzeme kalitesine gelince iki telefonda aliminyum,görünüşü (zevkler tartışılmaz)
arkadaşa çamur atıyosunda arkadaş gerçekleri yazıyor,siz kabullenemiyosanız o baska!!
iki telefonunda birbirinden farkları var farklar tartışılmaz aynı özellik tartışılırki hangisinin daha iyi oldugu ortaya çıksın gsmare ve birçok site wave daha üstün görüyo siz halen n8 diyosunuz,kabullenin artık şunu wave n8den daha iyiii!!!

arkadaşım sen telefondan anlıyor musun ? önce bana onu söyle bakalım malzeme kalitesi demişsin samsung wave nin kasasının yanında nasıl durduğunu herkes biliyo o yüzden sallama ben oyun bağımlısı değilim oyundaki ve uygulamadaki ezici üstünlüğü göstermek için yazdım uygulamaları 256 ram rahat çalıştırır demişsin uygulamayı bi kenara bırak telefon kendi menüsünde gezerken takılıyo önce bir onu aşın ondan sonra uygulamayı çok rahat çalıştırıyo de ))

symbian artık çok kan kaybetti eski uygulama desteğini daha ço kbeklersiniz

bada yılların sistemi öylemi badada yeni daha bu 1
bizdede 5 mp kamera var 720 hd 30 fps video çekiyor buda 2 neyse bu kadan yeter

mardok

Üye
yerinde olsam hiç düşünmez N8 alırdım

Arkadasım bnde c6-01 var gayet memnununm paran warsa N8 almanı tavsiye ederim yoksada c6-01 gayet iyi bir cihaz nokidan şaşma baba arklar samsung aldı annem samsung aldı hep bi sorun cıkıoyr benim tavsiyem bu yinede sana kalmıs

NUD

Üye

Arkadaş zaten bütün gün Deli emin gibi telefonu kulağına dayayıp müzik dinliyo ve radioda çalan müzikleri Mp3 formatına çeviriyo beyler dağılın

Arkadaşım, N8 e karar verirsen sıfırı bildiğin üzere 1000 - 1100 arası. Ama ben derim ki üzerine biraz daha koyup 1250 TL ye N9 al. O zaman yukarıdaki mesajlara bakmayıp telefonları karşılaştırmazsın. Samsung da kim oluyor dersin.

NUD

Üye

1. si forumdaki Symbian ^3 bölümündeki HD oyunlara bir bak
2. si
3. sü N8 kullanan birisi olarak N8 deki sadece Usb otg özelliği, Hdmı çıkışı yeter wave yi sollamasına
4. sü 680 Mhz dediğin işlemci 1Ghz. enerji tasarruflu modda 680 Mhz. aynı şekilde Wave demeyeceğim S9000 modeli 648 Mhz. de çalışıyor.
5. si Türkiye de yok ama N8 in bildiğim kadarıyla avrupa da 3 adet kamera lens i var ayrıca takılan bknz. videonun sonunda bir tane kullanılıyor aparat a bağlanmış.
6. sı ovi de şu anda binlerce uygulama var ki androit mağaza işe yarar yazılımımız 400.000 adet dedi zaten bada yıkılıyo.
7. si N8 in şarj süresi gayet iyi özellikle senin İphone4 kullanmana bakarak söylüyorum günde iki defa şarj etmek eğlenceli olmalı
8. si Asphalt 6 gibi oyunları Wi-fi ve ya bluetooth dan b ağlantılı oynayabiliyor.
9. su dolby digital surraund ses çıkışı olması.
10. su sadece Nokialar da bulunan ve en çok kullandığım 10 adet e kadar mail adresi aktive etme bunlardan 1 tanesi de mail for exchange 4 tanesi push mail olarak kullanabiliyor.
11. ve şimdilik aklıma gelen sonuncusu hemen hemen bütün video formatlarını destekleyen bir yazılım a sahip (Avi, Mpg, Mp4, Mpg4, x-hx-AVC1 vs.vs)

----------Eklendi @ 03:07:34 ---------- Yazıldı @ 03:01:31 ----------

zuhaha bunu yapan arkadaş hiç ovi mağazayı şu an nokia mağaza hiç kontrol etmemiş. bişeyden anlamadığı otofukus birde flaş yazmasından belli ve burada adam belirttiğin medellerle değil waveII ile kıyaslıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...