nokia n8 - belle de kamera . yakın çekim nasıl yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mitataytek

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 - belle de kamera . yakın çekim nasıl yapılır ?
arkadaşlar ben n8 in ilk yazılımını kullanıyodum o zaman kamerada foto çekerken yakın çekim (makro mod:çektiğin nesne çok net arka mekan flu) yapabiliyodum. belle ye geçtikten sonra bu özellik yok olmuş. bu özellik varda ben mi vulamıyorum yoksa bellede bu özellik yokmu? eğer yoksa iyi bi foto çekme programı öneren olursa çok sevinirim (yakın çekim özelliği olan :) )

teşekkürler.........

adanalı1

adanalı1

Üye
Yakın cekım var kardesım nasıl yok ? ... yakınlasacagın yere hızlı hızlı 2 kere ardarda dokun yakınlasır..

mitataytek

Üye
    Konu Sahibi
öyle değil kardeşim yanlış anladın. yakındaki bi nesneyi çekeceksin mesela onu net çekip arkadaki mekanıda flu çekmek. bundan bahsediyorum. çektiğin nesne net olacak yani.

adanalı1

adanalı1

Üye
Makro mod dıyorsun yanı anladım :D .. evet benım gordugum kadarıylada bellede makro yok.. amma programlar var kardesım .

Symbian^3 Uygulamaları buradan uygulamaları gez .. indir yukle onune geelenı :D .. hayırlı geceler

mitataytek

Üye
    Konu Sahibi
evet makro mod :) aradım ama bulamadım mlsf onun için konu açtım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar symbian bellede makro mod yerine yakın çekim yazıor aynı şey boşuna aramayın sitede bellede var :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nerde ya ben bulamadım ? bi tarif etsen hacı :D

kameraya girdikten sonra altta A simgesi var harfi var ona tıkla orda yakın çekim yazıyor çiçek resmi olan . işte o yakın çekim yani makro modu :)

mitataytek

Üye
    Konu Sahibi
kameraya girdikten sonra altta A simgesi var harfi var ona tıkla orda yakın çekim yazıyor çiçek resmi olan . işte o yakın çekim yani makro modu :)
Allah razı olsun Allah tuttuğunu altın etsin Allah ne muradın varsa versin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt