Nokia N8 Bataryayı Çıkarmak(Resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

suat1111

suat1111

Üye
v idanın tozuna kıyamam ben be

ayasin

Üye
bide benim vidalar biraz zedelendi sanki :D bişey olrmu garantiden laf yemiyelim sonra :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla ya vidanin tozuna kyamayiz :D

ayasin

Üye
yav anlarlar tabi anlamaz olurmu bi vidayı açtık diye 1000 liralık telefon garantiden düşmez bence ?

--------------- Ekleme ---------------

neyse geçmiş olsun artık napalım işalalh bişey olmaz garantilik :( bataryada bozulmaz umarım uzun bi süre :(

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yav anlarlar tabi anlamaz olurmu bi vidayı açtık diye 1000 liralık telefon garantiden düşmez bence ?

neyse geçmiş olsun artık napalım işalalh bişey olmaz garantilik :( bataryada bozulmaz umarım uzun bi süre :(

abi sacmlaama :D

garantiden dusuyor adamlar dior ki bu eleman vidasini , bataryasini ckarmis ne isim war :ehe bu kdar demiorda :kop: almiolar garantden ckmis oluor sanada gecmis olsn kanki :yuru :D

ayasin

Üye
ben gidip bi soruyum en iyisi ben bataryayı çıkarmadım ki sadece vidayı çıkardım.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
olsn batarayyi ckarmadklarni nerden blcekler ? :D o yzden granti gitti dostm :D

suat1111

suat1111

Üye
ellesmeyin su cihazı bi raHAT bırakın hayvanı ya

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bncde bi rhat brakin su canvari :D

ayasin

Üye
elledik bir kere :D geçmiş olsun bari temmelli bi söküp bakıyım içine :P

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet ckar bakailm oyna bataryayla naslmis :D

pcwolf

pcwolf

Üye
Bence garantiden çıkıyo denmesi çocuğa yapma öyle cıss demek gibi bişi. Adam çıkaracak onu takaren bozacak sonra da yallah garantiye, e garanti de bunu yapmak için bayılmayacağına göre hiç uğraşılmasın diye garanti dışına çıkar diyolardir.

venusutarit

venusutarit

Üye
Garantiden çıkması çok saçma olurmu öyle şey ben o kadar para verecem "çıkarma bataryayı kardeşim garantiden düşerim"
Peki telefonu suya düşürürsem acilen bataryayı çıkarmam gerekir ki devreler yanmasın
Bu durumda ne yapmalıyım ambulans mı arayım yoksa taxi tutup acil servise mi gideyim

acil servis derken Nokia yetkili servisi demek istedim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Garantiden çıkması çok saçma olurmu öyle şey ben o kadar para verecem "çıkarma bataryayı kardeşim garantiden düşerim"
Peki telefonu suya düşürürsem acilen bataryayı çıkarmam gerekir ki devreler yanmasın
Bu durumda ne yapmalıyım ambulans mı arayım yoksa taxi tutup acil servise mi gideyim

acil servis derken Nokia yetkili servisi demek istedim

Evet katılıyorum .

ayasin

Üye
banada çok saçma geldi ki ben sadece vidaları açtım başka hiç bişeyle oynamadım.vidayı açtım geri taktım.ama vidalar biraz zedelendi.

suat1111

suat1111

Üye
kadı köyde emintaş işhanı var zedelenen vidaların aynısını burda bulursun başçavuş sokakta iskelede

ayasin

Üye
istanbulda değilim ki :D

ücret olarak ne kadar acaba ?

batuone

Üye
yeni telefonlar böyle çok saçma niye adam gibi arkaya kapak koymuyorsunuz kardeşim yaw :catcat:

Üst Alt