hayır birde CARLA gelcek, carlasız olur mu hiç ..yani şu an için belle daha iyi nerden baksak belleyede en az üç yazılım güncellemesi gelir gelir hatta daha çok çünkü s^3lere belleden daha fazlası gelmeyecek cihazların kullanım ömrü dolana kadar belleli olacak

donna çift çekirdekliler içim.. carla ise bütün symbian^3 lere gelcek diye biliyorum bentamam ama forumda arkadaşların açtığı konulara göre o yazılımlar 1ghz işlemcili cihazlar için olacakmış benim bi bilgim yok bu konuda ben duyduğumu söylüyorum![]()

aynen.. 7 sene aynı tel kullanılır mı kardeş.. bizde başka tel alırız polluxea kardeşimin dediği gibipolluxea♪;4037254' Alıntı:bizde baska telefon alırız![]()

donna çift çekirdekliler içim.. carla ise bütün symbian^3 lere gelcek diye biliyorum ben![]()
n8 çift çekirdekli gece gece güldürdün sen bni helal olsun daha nokia çift çekirdeğe geçmedi
dikkatini çekerim n8 de çif çekirdekli
Telefonumun bilmediğim bir çekirdeği dahamı var?kabak çekirdeği

neresinde acaba N8 in 2. çekirdeği
kardeş benimle dalgamı geçiyon acaba?2 çekirdek demek 2 işlemci gücünü 1 işlemci yapması demek bizm telefonlar 1 çekirdekliçekirdek le işlemci aynı şey değilmi?