nokia N8-anna hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
nokia N8-anna hakkında
N8 kullanıcıları bi sorum olucaktı,şu anda N8 in işlemcisi ve ram i belli.bu işlemci ve ram e göre ve anna güncellemesiyle birlikte telefonun genel performansı hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum anna berbat valla..belleyi sorarsan simdilik iyi daha da iyi olcak ama :oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
yani şu an için belle daha iyi nerden baksak belleyede en az üç yazılım güncellemesi gelir gelir hatta daha çok çünkü s^3lere belleden daha fazlası gelmeyecek cihazların kullanım ömrü dolana kadar belleli olacak

n000k

n000k

Üye
yani şu an için belle daha iyi nerden baksak belleyede en az üç yazılım güncellemesi gelir gelir hatta daha çok çünkü s^3lere belleden daha fazlası gelmeyecek cihazların kullanım ömrü dolana kadar belleli olacak
hayır birde CARLA gelcek, carlasız olur mu hiç ..:ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
daha schweinsteiger varr :kop: :d:

----------Eklendi @ 21:05:26 ---------- Yazıldı @ 21:03:15 ----------

dostum at belleyi N8 kullanyosun kıymetini bil :oke: diğer S^3'ler napsın kac ay bekliycek daha garipler :ehe sen bekleme flashla belleyi :oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
tamam ama forumda arkadaşların açtığı konulara göre o yazılımlar 1ghz işlemcili cihazlar için olacakmış benim bi bilgim yok bu konuda ben duyduğumu söylüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
zaten belle yetiyo N8'e carlaya marlaya gerek yok ki..:) sen belleye flashla keyfine bak :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
tamam ama forumda arkadaşların açtığı konulara göre o yazılımlar 1ghz işlemcili cihazlar için olacakmış benim bi bilgim yok bu konuda ben duyduğumu söylüyorum:)
donna çift çekirdekliler içim.. carla ise bütün symbian^3 lere gelcek diye biliyorum ben :)

realplayer2

realplayer2

Üye
inşallah dediğin gibi olur yoksa belleden sonra nokianın amiral gemisi elimizde patlar:)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bizde baska telefon alırız ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
realplayer2

realplayer2

Üye
aman hocam niye öle dedin ya anna bile gelmeseydi ve belle ümidimiz olmasaydı sırasıyla x7, e7 şimdide 700, 701 almak zorunda kalırdık ama dimi:)

n000k

n000k

Üye
polluxea♪;4037254' Alıntı:
bizde baska telefon alırız ;)
aynen.. 7 sene aynı tel kullanılır mı kardeş.. bizde başka tel alırız polluxea kardeşimin dediği gibi :naughty:

realplayer2

realplayer2

Üye
en iyisi bekleyip görmek bide benim param kıymetli hacı her sene tel alamam yani lütfen:):)

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
peki N8 şu anda anna ile genel performansı nasıl ? internet vs.. belleyi bende inceledim gayet gzl,N8 anna ile şu anda hız konusunda bu işlemci ve ram e göre nasıl? ve belle ile ne olucak ??

cardanadam

cardanadam

Üye
çekirdek le işlemci aynı şey değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt