!!NOKİA N8 Aldım!!Şunu Sakın Yapma,Bunu Yap Tarzında Öneriler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
!!NOKİA N8 Aldım!!Şunu Sakın Yapma,Bunu Yap Tarzında Öneriler :)
x6 almayı düşünürken gittik n8 aldık.Fazla bir bilgim yok.Uzun zamandır yenilemiyodum zor alışıyorum :)

Öncelikle Oviden birşeyler indiriyoruz ya,Mesela Shift HD indirdim,bir kaç bir şey daha indireceğim ama ne zaman kasmaya başlar,ne kadar şey kurayım,şunu aşma ya da o kadar büyük boyutlu oyunları çok kurma dermisiniz?

Sonra dokunmatik.ben çok hassas kullanıyorum zaten çok hızlı alglıyor falan da arkadaşlar bakarken falan biraz daha sert basıyorlar(parmakla)(5800 kullanır gibi yapmasalar da) bir zarar gelir mi abartmadıktan sonra?

bir de şunu kesin indir diyeceğiniz şeyler var mı.Opera kurdum,WikiTune kurdum,oyun olarak da angry birds ,shift bir de bounce var :)

şimdiden sağolun :)

kerembiber

Üye
spb mobile shell indir olabildiğince hızlandırıyo makinayı her n8 gibi bendede kasmalar resetlenmeler ver spb mobile yukleyince kasmıyo yavaslamasını reset atmasını istemiyorsanda hep oviden indir imzalı pro inndir

Utku

Utku

Üye
hiçbir şey düşünmeden yükle en fazla kasarsa soft format atarsın

phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
operada ya da kendi playerinda ayni anda cok islem yapinca yemiyor ve kapatiyor.
Bir de video cektim disarida buz gibi havada sonra araya girdim ciktim simi takin falam dedi sonra duzeldi.
Neyse yine de memnunum.

bahaday

bahaday

Üye
Arkadaşım bi sorunla karşılaştığın zaman kesinlikle bi kaç kişiye danış.. Sakın ilk duyduguna göre hareket etme.. Duyduğun şeylerin dogrulugunu da arastır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...