Nokia N8 acilirken surekli reset atiyor yardim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 acilirken surekli reset atiyor yardim.
bu sorunu nasil cozebilirim bilgisi olan yardim edebilirmi?

cabal21

cabal21

Üye
anna veya belleyse normal. eğer telefon hiç açılmıyorsa reset ten kaynaklı. hafıza kartını ve simkartı çıkart dene olmazsa hardformat at o da olmazsa flash at

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
pr1.2 yuklu suan delirecem hic sorunu bitmiyor telefonun hatti soktum gene reset atmaya devam ediyor. Cihaz kapaliyken depolama modunda gorurmu pc

mfb2

mfb2

Üye
Belki yazılımındandır önemli yüklemelerin yoksa dead flash ile anna yükle telefona baktın hala reset devam ediyor servis yolu görünmüştür ozaman

cabal21

cabal21

Üye
dead flash dan önce hard formatı dene o olmazsa normal flash at eğer o da çözüm olmazsa dead phone yap at.

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
içinde olan yedekleri nasıl alabilirim?

cabal21

cabal21

Üye
kapalıyken telefonu bilgisayara bağlarsan mass memoryi depo olarak göstermesi lazım göstermiyosa zaten alma imkanın yok

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
görmüyor dead atmayı deniyorum atmıyor şimdi 1.3gb lık dosyaları indiriyorum. atmazsa servise götürsem neresi değişir açılırmı telefonun içi ?

----------Eklendi @ 13:41:53 ---------- Yazıldı @ 12:59:07 ----------

navifirmden çektiğim 1.3 gb lık dosyaları flashladım galiba ilk sürümüde buymuş telefon alındığı ilk güne dönmüş gibi oldu. eğer bu sorunla karşılaşan yada flashlayacak olan varsa bence ordaki dosyaların hepsini indirmeli daha iyi oluyor telefon eksiksiz oldu şuanda.

cabal21

cabal21

Üye
dead atmak ilgili konuya bak. en son phoenix sürümünü indir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt