Nokia N8-00 Ses Komutu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JakeVincent

JakeVincent

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8-00 Ses Komutu Sorunu
Telefonu alalı 1 hafta oldu ve şu an çıldırmak üzereyim 2 saattir bu ses komutunu kapatmakla uğraşıyorum ama yapamıyorum.
2 saat önce ses komutu etkinleştirilsin mi diye bir soru geldi evet e bastım hay basmaz olaydım bir türlü kapatamıyorum internete giriyorum 2 saniye sonra "Şimdi Konuşun" diyor çıkışa basıyorum 2 saniye sonra bir daha bunu hep tekrarlıyor allah aşkına bunu kapatmanın bir yolu yokmudur çıldırmak üzereyim???
Kullanım klavuzuna bakıyorum onda açılışı var kapatılışı yok!

ozggurr

ozggurr

Üye
Telefonu alalı 1 hafta oldu ve şu an çıldırmak üzereyim 2 saattir bu ses komutunu kapatmakla uğraşıyorum ama yapamıyorum.
2 saat önce ses komutu etkinleştirilsin mi diye bir soru geldi evet e bastım hay basmaz olaydım bir türlü kapatamıyorum internete giriyorum 2 saniye sonra "Şimdi Konuşun" diyor çıkışa basıyorum 2 saniye sonra bir daha bunu hep tekrarlıyor allah aşkına bunu kapatmanın bir yolu yokmudur çıldırmak üzereyim???
Kullanım klavuzuna bakıyorum onda açılışı var kapatılışı yok!

Merhaba asagidakileri secenekleri takip edip sorunun cozulup cozulmedigini yazar misin?

Settings>Phone>Voice Commands>Options>Settings>Reset Voice Adaptation

Umarim sorunu cozer...

JakeVincent

JakeVincent

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim, sorun bir nevi çözüldü.
Kulaklığı taktığım zaman soruyor çıkardığım zaman hiçbir problem olmuyor.
Yani kulaklığı takınca " Şimdi Konuşun " çıkıyor ama kulaklığı takmadan web sayfası veya oyun açtığımda hiçbir şey olmuyor.
Soruyu şöyle değiştiriyorum; Kulaklık takılıyken Ses komutunu nasıl kapatabilirim?

// Az önce aldığım kutudaki kulaklığı çıkarıp normal bilgisayar için aldığım kulaklığı taktım hiçbir problem olmadı.
Acaba telefonun kutusuyla gelen kulaklığında mı bir sorun var?

ozggurr

ozggurr

Üye
Acaba telefonun kutusuyla gelen kulaklığında mı bir sorun var?

Kulakliktaki telefon simgesi olan arama tusu muhtemelen takili kalmis. O tusla oynayip geri cikartmaya calisip tekrar deneyin. Cunku kulaklik takiliyken bir kac saniye kulakliktaki arama tusuna basili tutulunca ses komutu devreye giriyor...

Sorun cok cok buyuk ihtimalle kulakligin arama tusunun basili olarak takili kalmasindan kaynaklaniyordur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt