Nokia n79'um çok yavaş ve bazı uygulamalar yuklenmiyo yuklenenler açılmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kosezade

kosezade

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79'um çok yavaş ve bazı uygulamalar yuklenmiyo yuklenenler açılmıyo
arkadaslar benim n79um cok yavas bazı uygulamalr yuklenmiyor hard format attım guncelleme yaptım gene olmuo napmam lazım

OğuzcanAbi

Üye
hafıza kartını felan bi herşeyi sıfırla

Anußis

Anußis

Üye
aga yav o telefon baya bi yavaş. kullanan 2 arkadaşımdan biliyorum elime alıyorum müzik çalara gireyim diyorum ohooo :D bekle bekle

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
bnde kullaniom ama ole hrhngi bi skayetm yk arkadaslar hatta bi arkadasim bndn gorup n79 almayi dusunuyo su an ztn symbian yavas bi sistem ama cok asiri yavassa onuda bilemiorm

kosezade

kosezade

Üye
    Konu Sahibi
yok asırı yavas değilde işlemci hızı dustu ya 120 mhz gosteriyo programların bazıları yuklenmio hata verio napmam gerek

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İşlemci hızının düşmesinden dolayı nasıl bir hata verebilirki,keşke verdiği hatayı buraya yazsaydınız

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Sorun Ram veya işlemciden kaynaklı olabilir.Eğer formatı hafıza kartı olmadan attıysan bence verilerini yedekleyip hafıza kartı telefondayken bir format daha at ve gerekirse hafıza kartını biçimlendir.Bunu şunun için söylüyorum eğer hafıza kartında yanlış yüklenmiş bir uygulama veya işlemciyi fuzuli çalıştıran bir arkaplan işlemi varsa bu yolla ondan kurtulabilirsin.

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
ewt h.kartindaki bazi gicik dosyalar silinemeyebilio

black months

black months

Üye
arkadaşlar bende n79 kullanıyorum iphone değişmem gelçekten çok hızlı 17 tane oyun ve 9 tane program yüklü olmasına rağmen çok hızlı müzik dosyalarını saymadım bıle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt