Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia n79 telefonum donuyor lütfen yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pcalav
Üye
Konu Sahibi
nokia n79 telefonum donuyor lütfen yardım edin
Arkadaşlar Mrb;
Nokia N79 -1 TYPE:RM-348 telefonum herhangibi bir işlem yaparken donuyor hiç bir işlem yapmama izin vermiyor. Fabrika ayarlarını yükledim olmadı; Düzelmesi için ne yapmam gerekiyor.
önce açıklamayı okuyup öyle cevap verelim... eğer versiyonun düşükse güncelle veya fw yi indirip kur eğer düşük değil ise hard format atacaksın... şöyle telefonunu kapat sonra * tuşuna 3 tuşuna yeşil arama tuşuna ve son olarak açma kapama tuşuna basılı tut ve telefonunu böyle aç... biraz bekle pin veya direk olarak konum seçme yeri gelir...
iyi forumlar...
AHKE
Üye
versiyonun son versiyon mesut aktaş arkadaşın yorumunu uygula
önce açıklamayı okuyup öyle cevap verelim... eğer versiyonun düşükse güncelle veya fw yi indirip kur eğer düşük değil ise hard format atacaksın... şöyle telefonunu kapat sonra * tuşuna 3 tuşuna yeşil arama tuşuna ve son olarak açma kapama tuşuna basılı tut ve telefonunu böyle aç... biraz bekle pin veya direk olarak konum seçme yeri gelir...
iyi forumlar...