Nokia N79 RM-348 32.001 v9.10-Jaf V1.98.66 Beta5 Phoenix Service Software 2010_24_3_ 43250_ed_

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 RM-348 32.001 v9.10-Jaf V1.98.66 Beta5 Phoenix Service Software 2010_24_3_ 43250_ed_
Nokia N79 RM 348 Europe 32.001 v9.10 elimde mevcuttur gerekli jaf ve phoneix programı mevcuttur ilgilenen arkadaşlara 5 tl karşılığında satıyorum :oke:

--------------- Ekleme ---------------

İlgilenen arkadaşlar yükledim Phoneix ile sorunsuz bir şekilde 5 dk sürmedi bile :ehe

toolss

toolss

Üye
firmwareden bahset biraz. telefona neler kattı

jeki01

jeki01

Üye
ne özelliği var.
5 Tl olduğuna göre. :ehe

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Henüz incelemedim tek farkettiğim ram 65 mb oldu inceleme yapmadım ama en kısa zamanda burda açıklycam

exalted55

exalted55

Üye
Telefonu satsan 5 lira etmez :D Geçende telefonu satacaktım telefoncular 200 lira dedi bende aldım kenara koydum telefonum bozulursa n79 kullanırım geçici olarak die :)

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu satsan 5 lira etmez :D Geçende telefonu satacaktım telefoncular 200 lira dedi bende aldım kenara koydum telefonum bozulursa n79 kullanırım geçici olarak die :)

hangi telefoncu o forumda bak kim ne kadara satıyor n79 u şaka mısın :bann::ehe

menes92929292

Üye
sana bunu satma hakkını kim verdi ki senin yaptığın bi program mı çakalllll

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
sana bunu satma hakkını kim verdi ki senin yaptığın bi program mı çakalllll

kendine gel haddini bil karaktersiz ben ona para vererek aldım zaten hem arkadaşlara benim verdiğim kadarını vermemelerini sağlıyorum hem de kendi verdiğim miktarın bir kısmını çıkarmaya çalışıyorum o çakal diyen nefesini keserim senin:off::bann::yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt