Nokia N79 Problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkerergene

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Problem
Arkadaşlar telefonumda wifi ile internete bağlandığımda önceden youtube'dan video falan izleyebiliyordum fakat şimdi izleyemiyorum ve uzun süredir telefonun games özelliğini kullanamıyorum.Sertifika almaya çalışırken galiba telefonla ilgili 1-2 dosyayı silmiş olabilirim...Telefonu ilk aldığım günki gibi olmasını istiyorum.Gerekli güncellemeleri yaparım zaten.Acaba yardımcı olabilecek varmi nasıl hallederim bu problemi ?

BrainFree

BrainFree

Üye
Bak telefonu kapat.
Aynı anda ; yıldız - 3 - sol seçim tuşu - telefonun açma kapama tuşu
Bunların hepsine basılı tutarak telefonu açacaksın ama pin sorana kadar basılı tutmalısın.
1- uyarı! Telefonun sıfırlanacak, aynı windows formatı gibi.
2- uyarı! Kilit kodunu bilmiyor veya unuttuysan yapma, sonra hiçbir işlem yapmadan kilit kodunda kalıyor.

turkerergene

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodunu biliyorum oda ilk günkine mi dönecek ? birde sol seçim tuşu hangisi kardeşim ? 100 tane tuş var telefonda

mstf_l

mstf_l

Üye
sol secim tusu degil yesi tus bak soyle sırasıyla * 3 yesil kırmızı basılı tut acılana kadar

BrainFree

BrainFree

Üye
hmm kanka ben e63 e attığım gibi yazdım.

inanu

inanu

Üye
yarın bir konu açayım hard format üzerine resim de bulmaya çalışayım.

BrainFree

BrainFree

Üye
yarın bir konu açayım hard format üzerine resim de bulmaya çalışayım.

Nasıl resim atabilirsin ki tuşlar üstünde photoshopla yuvarlak içine al felan yaparsın anca.

ffatihh23

ffatihh23

Üye
senin yerinde olsam hafıza kartına da format atarım

turkerergene

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu dediğinizi yapınca fabrika ayarları gibi oluyor fakat telefondaki bütün veriler duruyor.sürümüde aynı kalıyor...telefonun kendi verileri eksik anladığım kadarıyla onları nasıl tamamlayacağım var mı böyle bir program falan ? yoksa nokia teknik desteğe göndermeyi düşünüyorum garantiside bitti...düzelsin diye uğraşıyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
yazılımı pc suite ile güncellemeyi dene olmazsa phoenix veya jaf ile yapman gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt