Nokia N79 Fm transmitter RDS Yazısını Değiştirme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xbxx

xbxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 Fm transmitter RDS Yazısını Değiştirme?
Sizlerinde bildiği gibi Nokia son zamanlarda çıkardığı bazı telefonlarda Fm transmitter desteği sunuyor gerçekten kullanışlı ve güzel bir özellik..

Malumunuz Fm transmitteri çalıştırdığımızda RDS özelliği olan radyolarda(mesela araç radyoları) ekranda "NOKİA" yazısı çıkıyor.Bunu değiştirmenin bir yolu yokmu? Orada çalan parça ismi yazsa veya bizim belirlediğimiz birşey çok süper olur..Bunu sağlayacak bir program bulunabilir mi?Yoksa bile yazılamaz mı?İmkansızmı yoksa ihtimaller dahilinde mi?Yabancı sitelerde biraz aradım maemo ile ilgili böyle şeylerden bahsetmişler başkada işe yarar birşey bulamadım....

Symbian program yazma konusunda deneyimli veya bu konuları bilen duyan birisi bir cevap verirse sevinirim...Kolay Gelsin..

**Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim.Forumun yabancısıyım.Konuya bakan tecrübeli forum kullanıcıları cevabıbilmeseler bile bu konuda yardımcı olabilecek forum sakinleri burtaya yönlendirirlerse sevinirim..
:sopa:

--------------- Ekleme ---------------

Bu konuda fikri olan yok mu?Böyle bir program yazılabilirmi?

K_R_M

K_R_M

Üye
Bunun değiştirilebileceğine pek ihtimal vermiyorum fm transmitter kısmına hitap eden bir program bilidğim kadarıyla yok.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca FM yayını ile ilgili soru ve cevapları aşağıdaki konuda bulabilirsiniz.

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Kesinlikle değiştirilebilir. Ama bunu yapacak olan kişi program yazıcı değil Nokia'nın software developerlarıdır. Oraya Nokia yazısını yazan adam Alore On Danse de yazar :D

jeki01

jeki01

Üye
Kesinlikle değiştirilebilir. Ama bunu yapacak olan kişi program yazıcı değil Nokia'nın software developerlarıdır. Oraya Nokia yazısını yazan adam Alore On Danse de yazar :D

aynen :ehe

blue1910

blue1910

Üye
Arkadasım guzel bır noktaya temas etmıssın de telefonun flashını yakıyoruz programla tus takımının ısıklarını sonduruyoruz bunları yapabıldıgımıze gore elbet bunuda bulurlar programlık bır iş bu. Onceden dıyorlardı n73 ıcın wıreless programı :D bu boyle bırsey degılkı bızım telefonun ıcınde bır yerde bı metın belgesı gıbı bır dosyada nokıa yazıyor onu degıstırıcez. Ben ıyıce bı arıcam bulursam paylasırım. Kusura bakmayın n97 nın klavyesınden yazıyorum turkce karaktersız yazdım.
Bir sürü dosya buldum fm plugins, fm_adaptation gibi dll dosyaları 12 tane fmserver, fmtxapp gibi 2 tanede exe dosyaları ama internette uzun uğraşlar sonucu bunları düzenleme programı bulamadım malesef :S :S bunları düzenlemeyi bilen varsa programının ismini söyleyebilir mi teşekkürler.

jeki01

jeki01

Üye
Bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...