Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia n78 ve samsung s5603
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz
Üye
Konu Sahibi
nokia n78 ve samsung s5603
arkadaşlar cep telefonu alacagım bir türlü karar veremedim .nokia n78 i begendim ama üretimi durduruldu diyolar...
muratt_38
Üye
durdurulmuş olamaz sanmıyorum ben kayserideyim ve bi kaç gün içinde bende n78 almayı düşünüyorum
ismail_23
Üye
Telefonumu alırken bende ikisi arasında kararsız kaldım fakat s5603 ü tercih ettim sebebi ise dokunmatik ve büyük ekranı oldu benim için sen telefonu hangi amaçlarla kullanacağını söylersen yardımcı olmaya çalışırım...
pwrock
Üye
arakdaslar cok inceledim n78 de güzel ama tercih ettiğim telefn 5603 oldu sebebine gelince kullandıkca asık ediyor kendini tek kelimeyle bu arada dokunmatik ilk kullandıgım telefn hep nasıl msj yazıcam dedim kendi kendime arkadaslar t9 cok gelistirilmis kendinden algılama sistemi var yani istediğiniz kelimeyi yazabilir hatta küfür bile tek yapmanız gereken o kelimeyi bir kere eklemek o kadar emin olun daha hızlı yazıyorum artık
selten35
Üye
N78 i tavsiye eder misiniz? Wi-Fi ve Navigasyonu var mı yok mu ? iyi günler tşkler