Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N78 mi, N79 mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Nokia N78 mi, N79 mu ?
Arkadaşlar bu 2 telefon arasında kadım.İkinci el alacağım zaten sanırım sıfırı da yok Neyse,benim için önemli olan şarj süresi ve dışarı verdiği ses seviyesi zaten diğer özellikler aynı gibi...Bana seçimimde yardım ederseniz sevinirim.
TheLoftOrginal
Üye
n82.. halen nokia nın en iyi cihazlarından biridir..
anl_tr
Emekli Yönetici
Tabiki N85,oled ekran,9.2 fp2 sürüm symbian, FM trasmitter(FM verici) ,
n82 çok kaba bir telefon.
Seçim senin
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Kabalığı önemli değil.Fm verici ve ekranıda Önemli olan şarj süresi ve ses seviyesi.Bu konularda bilgilendirirmisiniz.Birde N79 eklemek istiyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Güncel.
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Halâ güncel şimdi bayram paraları geldi alıcaz ama karar veremedik.
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
N79 Diyorum.
63urfalı
Üye
n73 diyorum
&&BERKAY&&
Üye
n85
jeki01
Üye
N79 diyorum.
miralibey
Üye
n79 da kullandım, şu an n85 kullanıyorum kesinlikle n85 önerebilirim
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar aramayı daraltmaek istiyorum ve çok acil.
abb94
Üye
n79
kaptan3456
Üye
arkadaşlar peki birşey sorucam n79 nerede var piyasada yokki bulursanız lütfen banada haber verin
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Özellikle bana fikir verenlere çok teşekkür ederim.Tercihimi N79 dan yana kullandım.İkinci el aldım.Yöneticiler arzu ederlerse konuyu kilitleyebilir.
blackalemdar
Üye
n79 diyorum
ayız
Üye
n79 tabiki
angmar55
Üye
bence kesinlikle ve kesinlikle 5730 al.!! o telefonu nokia fazla abartmış..telefon hem müzik hem oyun konsolu işlemcisi de yanında cabası.!!n95 ten bile yüksek bi işlemci hızına sahip.!! pişman olmazsın