beyler n73 sis sisx jar gibi uygulama dosyalarını açabiliyor kendiliğinden ama cihazı h a c k lemek gerekli o yüzden de kimse bilip bilmeden konuşmasın yalnız ses yükseltme ile falan uğraşmayın ben yüksek sesle müzik dinliyordum telefonun hoparlörü ancak iki yıl dayandı bana şimdi satıyorum sırf hoparlör gıcırtı yapıyor diye
ben kullanırken ram düşüklüğü canımı sıkıyordu ama onun dışında mükemmel bir telefondur n73
Arkadasım bilip bilmeden konuşmayın n73 sisx dosyasını acar ayrıca butun sis dosyalarının sisx de mevcut n73 güzel bi telefon
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaş o tlf sis açmaz boşuna arama telefonu da kaldır at
Arkadaşım bilip bilmeden konuşma n73 sisx dosyalarını açar ayrıca bütün sis dosyalarının sisxlerıde bulunuyor n73 n serisi güzel gelişmiş bi telefon ben kullanıyorum hemen hemen her şeyi yapıyorum n73 le ılgili problemi olan bana yazsın yardımcı olurum
mehmet ben arayanın resmini tam görmek istiyorum yüklediğim program sis dosyası desteklenmiyor yazıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusun. telefon n73 me
mehmet ben arayanın resmini tam görmek istiyorum yüklediğim program sis dosyası desteklenmiyor yazıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusun. telefon n73 me