nokia n73 problemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ORESER

Üye
    Konu Sahibi
nokia n73 problemleri
Arkadaşlar merhaba,
nokia n73 aldım kullanıyorum. ama ses kaydı 1 dakika. bu çok can sıkıcı bi durum. Psiloc pragramını yüklemeye çalıştım ama kabul etmedi. ne yapabilirim.
yardım ederseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ça-ça

guventamir

Üye
elinesağlık usta

dedilerki

Üye
yoook mu çözümü bunun

karaoke_61

Üye
ya n73 üm var siteden indirdiğim proğramları,temaları bilgisayardan atıyorum hafıza kartına ama kuramıyorum lütfen yardım cok sağol un

Esendağlı

Esendağlı

Üye
elinesağlık usta
Kimin niye eline sağlık anlamadım:(

--------------- Ekleme ---------------

ya n73 üm var siteden indirdiğim proğramları,temaları bilgisayardan atıyorum hafıza kartına ama kuramıyorum lütfen yardım cok sağol un
Arkadaşım neden kuramadığını yazsaydın daha iyi olurdu.cihazına uygun tema ve pro.ları yükleyemiyorsan 1-ya sertifika süresi geçmiş uyarısı alırsın(bunun içinde telefonun tarihini 6 ay 1 yıl gibi geri alırsın) 2-yada korumalı nesne yüklenemez,sertifika sağlayıcınızla görüşün gibi bir uyarı alırsın(bunun çözümüde o proyu sertifikalandıracaksın yada cihazı hackleyeceksin)
her ikisininde çözümü forumda mevcuttur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
arkadasin verdiği linkten bulabilirsin , Psiloc değil de başka kaliteli programlar var piyasada bi incele

--------------- Ekleme ---------------

elinesağlık usta

ne adamsınız bea ya adam eline sağlık demis adamın sorunu var soru sorduğu halde neyse benim için komedi oldu biraz :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt