nokia n73 için tema isteği samsung ortaköy hareketli teması

Sponsorlu Bağlantılar

GRi_ATLI_PReNz

Üye
    Konu Sahibi
nokia n73 için tema isteği samsung ortaköy hareketli teması
Arkadaşlar samsung'daki ortakoy cami ve bogaz teması gün içinde gündüz uçak ve kuşlar geçiyor bulutlar hareket ediyor akşam 18 den sonrada hava kararıyor gece oluyor yıldızlar kayıyor filan... günlerdir o temayı n73 için aradım bulamiyorum değişken tema arıyorum onuda bulamiyorum...
varsa serfitika sorunu olmayan gönderir yada bana yazar veya bu başlığa yazarsa sevinirim...
teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: aydın 05, bozkurt_cann, cenk76 ve 2 diğerleri

akula

akula

Üye
buradakilere baktın mı?

GRi_ATLI_PReNz

Üye
    Konu Sahibi
oww baktım süper bakalım çalışacakmı tekrar yazarım kardeşim ellerine sağlık.

--------------- Ekleme ---------------

oradaki temalarını N73 olarak seçip yüklüyorum... "UYGULAMA TELEFONLA UYUMLU DEĞİL" diyor gene devam edip yüklüyorum ama değişken olmuyor yani bulutlar filan hareket etmiyor gece gündüz olmuyor yani öyle sadece resim kalıyor.. nasil yapacam? yada oluyor mu? kullanan varmi?...

akula

akula

Üye
reca ederim

GRi_ATLI_PReNz

Üye
    Konu Sahibi
yok olmuyor .... ve hem tahminimce onlarda değişkenlik yok yani samsungtaki gibi hava kararıp açılmıyor sadece resim kalıyor. yada kuş geçiyor. biri yardım etsin n73 de bunu deneyen varmı?

west_advisory

west_advisory

Üye
Ellerine saglık tp://www28.ownskin.com/theme?tv=or...&tp=1&tm=&tc=0 bu site icin girip bi bakıyım.

By_cepcep

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

peynirsizkunefe

Üye
o temayı ben de arıyorum ama samsung a özelmiş.nedeni de samsungun işletim sistemine uygunmuşo temalar yani java destekliymiş. aradığımız temalara benzer s 40 ta varmış ama s 60 için ne yazık ki yok ben de arıyorum:(

ubs_cemil42

Üye
Kardes ben bunları denedim ama hepsinde resim kalıyor,Samsung'daki gibi hava kararmıyor...Yinede baktıgınız için tşk:)

sevdayorgunu24

Üye
N73 desteklemiyor açmıyor bile...

kerim_erk

Üye
super sogolasın tesekkurler

obaspinar

obaspinar

Üye
Kardeşim sen galiba aynı samsung daki gibi hem saat hemde temayı istiyorsun ama telefonun symbian 60 sa olmaz yani 66..ve n serilerinde olmuyor sadece symbian 40 larda oluyor..6233 6300..gibi menü açma tuşu olmayan tellerde..

badboyy60

Üye
samsung ta olan o temayı nokia s60 serisinede yükleyemezmiyiz s60 serisi java destekli o temada java olduğuna göre yükleyebiliriz bende arıyorum o temayı biri bulurda koyar inşallah

mxm886

Üye
ya benim samsung j700 onada bu temayı atmak istiyorum ama tam linkini vermemişsiniz

karadelik54

Üye
çok saol beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee