Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokıa n73 Hakkında..????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ernestoquitaris
Üye
inanın arkadaşLar Buqüne kadar kuLLandıqım en iyi telofon diyebilirim. Nokia teşekkürler ediyorum böylesine harika bir tlf ürettiqi için...
KesinLikle tavsiye ederim...
doost64
Üye
şu anda kullanıorm bn 2.el ama tanıdktan temiz aldm mükemmel bi telefon ama wifi(wireless) yoq bu bana çok koyuyo ama onun dşnda mükemel bazen takıntı yapıo ama çok nadir
İşçilik bakımından zayıf, fakat denildiği gibi joistik çok büyük problem değil, en büyük problem lens kapağı oluyor, onun dışında sıfırı üretlimiyor, ama + olarak fiyatı ucuz ise temiz bir n73 iyi olur..
arkadaşa katılmıyorum ben 4 senedir n 73 kullanıyorum gayette ii hiç bir sorun yaşamadım şu an 5800 kullnamaktayım eski telimi yani n 73 satcak oldum iyi fiyatada müşterisi çıkmıştı ama son anda satmaktan vazgeçtim bence satılcak telefon deil yani bağımılık yapıo gayet ii bir cihaz tek kabahati kaba bir yapısı olması ama gayet başarılı bir cihaz
ThE VeNoM
Üye
n73 'ün Sesi Yeter bee.. kaç telefon bukadar net ses verebilir.. ( n95 n79 n73 ) şaşma