Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokıa N72 Satmak Isteyenler Buraya Yazsın Lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azat90
Üye
Konu Sahibi
Nokıa N72 Satmak Isteyenler Buraya Yazsın Lütfen
n:NOKIA N72 SATMAK İSTEYENLER BURAYA YAZSIN LÜTFENn:
SIFIR VEYA 2 EL FARK ETMEZ
soquc
Üye
slm gorusmek istersen temiz 17 ay garantisi devam adiyo...neden SAtiyorsun DErsen ( N82 ) derim
İlk sahibiyim telefon 1 kez garantiye gittigeldi 6 ay oldu geleli hicb problemi yok ayrıca sorun benden diil sistemden miş orjinal kulaklıkla birlikte 150 lira
sahin5599127
Üye
ben şahin bende var ve gayet saglam 150 tl içinde kulaklık şarz.1 gb mmc kard..falan okey...
pervari_1
Üye
n72 alan gelsin buaraya sadece 140 ytl hafdıza kartı ful en gage oyunları süperde çalışıyorlar hiç bi sorunu yok termtemiz bi teldfon alan varsa cevap yazsın
esatetüş6363
Üye
n73 vereyım 400 mılyon cok temız
conversee
Üye
ben satıyorum bayandan temiz hiç bir çiziği yok servise hiç gitmedi istanbuldanım şarj cihazı ve orjinal kulaklığıyla birlikte satıyorum ilgilenler özel mesaj atsın
featnuri
Üye
gençler n72 marka telefon satıyorum.ilgilenen olursa msn adresim : [email protected]
telefon:
n72
512 mb hafıza kartı
yeni tip kulaklık
şarj aleti
sistem için gereken yüklü programlar
telefon ablamın ve satmak istiyor.telefon çok temiz gerçekten.kesinlikle hiçbir sorunu çıkmamıştır ve hala yoktur.
almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.