Nokia N72 Pembe satanlar buraya pembe n72 alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

pemben72

pemben72

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N72 Pembe satanlar buraya pembe n72 alacağım
ALINIK N72 PEMBE !!!!!

Merhaba,

madein finland,

orjinal aksuarlı,

orjinalinden pembe,

Nokia N72 satan varsa hemen bana ulaşabilir.Bu telefonu arıyorum.Hemen alacağım.Lütfen piyasa değerinde teklif verin.En fazla telefonuna göre 150 lira verebilirim.

|sahin|

Üye
:) o fiyata bulabilirmisin bilmiorm ama teknosa Sıfır fiyatı 299 ytl idi.

Symbiont

Üye
o fiyata ona ancak orcinal kasa kapak alırsın :ehe

ebrusonay

Üye
Merhaba, hala satın almak istiyor musun?

Bende sadece 15 gün kullanılmış neredeyse sıfır bir tane var. tam istediğin özelliklerde. 1,5 sene önce almistim sonra sirket blackberry verince kenarda kaldi. Istiyorsan; [email protected] adresime mail atabilirsin.

İyi günler.

gozdekuris

Üye
slm eger düşünürsen bende pembe n73 var.. avea dan aldım aksesuarları var ama kulaklığı bozuk faturası falan duruo 200 tl ye satıorum eger ilgilenirsen [email protected] ekle konuşalım

Elmandra

Elmandra

Üye
eğer daha n72 almadıysan pembe orjinal kapağı ve kulaklığı ile birlikte fillandiya malı sadece 135 liraya verebilirim. yanında 256 mb hafıza kartı da hediyesi olsun...ilgilenenlerde duyurulur...

aksi_sehy

Üye
dosTum eğer almadısysan bende de n72 var kutulu FATURALı orjinal kapaklı kulaklıgı da pembe aksesuarlı yedek bataryalı

s1nan06

Üye
Merhaba bende pembe n72 war ama pembe kapagı kırldıgı ıcın orjinal siyah kapak aldım BEllek Kartı kulaklık hariç Usb girii 2 çeşit Şarj Aleti bulunmakdadır eger ankaradaysan 150 tL e Satbblrm iletşm için sinan_ank_21@hot. 7/24 acık Msn dir .

K18AHMET

Üye
bende 150 tly verebilirm orginal aksesuar kutulu faturalı pendikten ([email protected])

sagorapozi

Üye
banada verin beleşeeeeeeeee :D
pembe isd0rum :)

--------------- Ekleme ---------------

n72 alıyorm yarın. :D Tawsiye edermisinz dostlarrr.. :D:D

05362461616

Üye
ben Nokıa nın 25yıllık üyesiyim adım rahmi aydın manisa kırkagaç nokıa benim can dostum

bidboard01

bidboard01

Üye
var kardeş 150 ytl n72 orjinal pembe kutusu cd si kulaklığı ulaş bana 0546 799 91 23

Üst Alt