Nokia N72 1. Kattan aşşağıya düşerse Ne olur ? Resimer benim telefondan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N72 1. Kattan aşşağıya düşerse Ne olur ? Resimer benim telefondan
Nasıl yaptım?
- Balkonda arkadaşla oturuyorduk laflıyorduk telefonuda camın oraya koydum yenim topu bana doğru attı topu tutuyim derken telefona elim çarptı ve sonuç
ekranım gitti biraz uğraştım sadece beyaz ekrn vardı eger sizede olursa böle yapın.(Resimler 2630 dan dır kalitesizdir fazla net değil.

- telefonun ekranın şığı gidiyordu çok az belli oluyordu oda kendiliğinden düzeldi nasıl oldu bilmiyorum gerçkten çok korktum emektarım gitti diye :D :cool::cool:
nerden baksanız 2,3 sattir uğraştım oldu sonunda kapakda kırılmalar var ve telefonun tuşların olduğu yerde yanan birtane ışık söndü onu düzletemedim

neyse çok uzattım direk resimleri gösdereyim :D:D:D

Eğer ses var görüntü yok ise yani sadece beyaz ekran var ise buranın tam oturup oturmadığına bir bakın.

Utku

Utku

Üye
Birşey olmamış yinede

emre_6795

emre_6795

Üye
iyi sağlam yırtmış yine

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
nokia işte:D

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
her yerde nokia fanatiği var yahu D:

konyarapp

Üye
benim samsung vardı e250 mesajlaşırken elimden düştü 1 metre yükseklikten o gündür bu gündür çalışmıyor evde yatıyor.Ama nokia kalitesine bak.Maşallahı warmış telefonun

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
benim samsung vardı e250 mesajlaşırken elimden düştü 1 metre yükseklikten o gündür bu gündür çalışmıyor evde yatıyor.Ama nokia kalitesine bak.Maşallahı warmış telefonun

e250 de telefonmu alalh aşkına :D kendi telefonunun dişine göre bir telefonla karşılaştır :)

Dafny

Dafny

Üye
İyi yırtmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt