Nokia N70 New Firmware 5.0737.3.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70 New Firmware 5.0737.3.0.1
arkadaşlar en son çıkan firmware update edilebilir. saygılar

n70
RM-84
02.11.2007
5.0737.3.0.1

• Beğen
Tepkiler: bymen07, akk079, heken_17 ve 6 diğerleri

hacibaba19

Üye
nerden update edecegiz? link verirsen iyi olur

worldcild

Üye
sanırım eksık yazmıssın link yok..sewgilerle düzeltirsen ii olur

hacibaba19

Üye
Madem Link Veremeyecektin Neden Böyle Bi Konu Açtın?

deli_kan

deli_kan

Üye
Arkadaş tam olarak nerden bu bilgiye ulaştığını söylerse bizde telefonlarımızı ona göre güncelemiş oluruz. Şu an için N70'in son versiyonu (TÜRKİYE İÇİN) v5.0705.3.0.1 olarak görünmektedir. Yeni firmware çıkmış bile olsa sanırım daha Türkiye serverlarına konulmamıştır. Ki Nokianın kendi forumlarında da böyle bi haber yok şu anda. Saygılarımla.

Apollon

Apollon

Üye
doğru..bende yükledim ..5.0638 vardı..5.0705 oldu..30.01.2007 yzılımı.........

powergolds

Üye
peki nerde bu link

xkadir61

xkadir61

Üye
no link , arattırıp bulacaksınız versiyonu.

yusufucan

yusufucan

Üye
Evet..de arkadaşlar ben baktım biraz önce 5.0638.3.0.1 var sadece nokianın kendi serverinde...! Yani BeNimkiş güncel gözüküyor doğrumu ?

djnaci

Üye
aman cokta fıfyyy

ucler12

Üye
link nerde:@

ower

ower

Üye

cepkin_67

cepkin_67

Üye
arkadaslar benimki zaten 3 aydır bu versiyondaa V 5.0737.3.0.1 RM-84 nasıl die sorarsanız garantiye gondermiştim geldiinde bu versiyon daydıı :oke: yani bu ay 4. ay olcak bu versiyonda ama bakıyorum nokia nın sitesinde yok bu versiyon.

armutsapi44

armutsapi44

Üye
olm bnde varda nassı yüklicez

sezaigurel

Üye
teşekkürşler

blckdrgn

Üye
Arkadaşlar bende nokianın kendi sitesine baktım 5.0638.3.0.1 görünüyor son versiyona. ama bazı sorunlar yaşıyorum. bencede çıkmış olması lazım yeni versiyonun. örneğin mesaj gönderirken giden kutusunda kalıyor mesaj gönderilmiş mesajlar kutusuna geçmiyor. dün nokia n70 aldık yeğenime versiyonu 5.0737.3.0.1 di onunki. yine nokianın sitesine baktım orda hala 5.0638.3.0.1 görünüyor. güncelleyen arkadaş varsa lütfen yardımcı olabilirler mi?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
şuan en son sürüm kodu nedir, bu iki senelik konu yaa... Yeni yükleyen arkadaşlar varsa ne gibi özellik farkları var?

MEZARCI94

Üye
arkdşlar tlfunn garantisi hala dewam ediorsa nokia servisine götürün bedava yapıorlar bn öle yaptım

Üst Alt