Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

amedian

amedian

Üye
ustteki msjın konuyla alakası yok. galiba

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyla alakası olmadığı gibi arkadaş, N70'i aldığına pişman olan tek arkadaş olarak tarihe geçti.

msw

msw

Üye
sakin olalım arkadaşlar

amedian

amedian

Üye
arkadaslar bende karar verdim n70 igrenc bi telefon yarın gidip kendime 5110 alacam yesil kapaklı keske 3210umu satmasaydım. puhahahahahah

msw

msw

Üye
ben 3310 u 2000 de almıştım hala 3230 un yanında ikinci tel olarak kullanıyorum...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(tonyaliugur &#064; Dec 25 2005, 02&#58;56 AM) [post=236508]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
van_hoijdonk dostum sen galiba elinde patlayan n70 satmaya çalışıyorsun bırak bu palavraları bende şimdi n70 var ondan önceki telefonun w800i idi şimdi sen kime bu iki telefon arasında daha iyi n70 diyorsun ?tutturmuşsun bir video sevdası evet n 70 daha iyi çekiyor video da ama kayıt kalitesi 3gp değil mp4 de ondan sen yarım saat bir kayıt yapta izle bakalım telefonun galeri penceresi açılıyormu&#33;&#33;&#33;dostum n70 başlı başına traşşşş n70 şi aldığıma pişmanım keşke w800i yi satmasaydım telefonda sonyericsson olaya son noktayı koydu ses sanki müzik seti gibi ha birde sen şimdi w800i farklı dersin k 750i den ozaman bu iki tel alda bak fark varmı ses ve görüntü olarak....Benim yeni telefon alacak arkadaşlara tavsiyem sakın nokia almayın pişman olursunuz
[/b][/quote]

1. si ben n70&#39;i aldım 1 ay önce ve 3 gün sonunda sattım. Şuanda n70 YOK..&#33;
2. si çarşamba günü n90 aldım onuda cuma günü sattım anladın umarım..&#33;&#33;&#33;

Böylelikle yazdığın mesajın anlamsız olduğu ortaya çıktı..

amedian

amedian

Üye
abimde tek tus 3110 vard&#305; hat&#305;rlarm&#305;s&#305;n onu ne telefondu bbeea. bu arada cevap vermene gerek yoktu be van herkes telefonlar&#305; biliyo zaten

msw

msw

Üye
hatırlamazmıyım...amcamda wardı hayran kalırdım...

barabelli

barabelli

Üye
kımısı 6680 in aynısı dıor ama ben ınanmıyorum kalıte super bır alet saolun

diazem

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Dec 25 2005, 12&#58;41 AM) [post=236418]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ozzy yukarıda yazdıgım programı kullanabilirsin gercekten memnun kalacagına eminim. cem yılmaz gosterisi attım sıkılınca kopuyorum bayaa gerekli yani hehe
diazem dedigin programı bilmiyorum sanada yardımcı olmak isterdim ama. ne ise yarıyo foto efect veya cekim programımı o ??
[/b][/quote]
dostum o program özel resimleri şifrelemeye yarıyor 6600 da gayet güzel ve sağlıklı kullanıyordum
fakat N70 de kurulum yapılmasına rağmen resimleri içerisine import edemiyorum
bu konuda acil yardıma ihtiyacım var resimlerimi gizlemem veya şifrelemem gerek
şimdiden ilginize teşekkür ederim

RockFord Fosgate

Üye
bazı programlar symbıan 8 oldugu ıcın calısmıyabılıyo&#33;

amedian

amedian

Üye
evet programların versiyonununda uyması lazm video programlarında basıma geldi ordan biliyorum. diazem baska dosya sifreleme programlarıda var bir de onları dene istersen download bölumunu bi kontrol et eger bulamassan bana bana pm at

RockFord Fosgate

Üye
walla yınede 6630 la calısanların cogu calısıyo bende&#39;&#39;&#39;&#39;&#39;&#33;&#33;&#33;&#33;

amedian

amedian

Üye
neler kullanıyosun rock? versiyonlarıyla yazarsan sevinirim

free

free

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Dec 25 2005, 03&#58;56 AM) [post=236527]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(tonyaliugur &#064; Dec 25 2005, 02&#58;56 AM) [post=236508]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
van_hoijdonk dostum sen galiba elinde patlayan n70 satmaya çalışıyorsun bırak bu palavraları bende şimdi n70 var ondan önceki telefonun w800i idi şimdi sen kime bu iki telefon arasında daha iyi n70 diyorsun ?tutturmuşsun bir video sevdası evet n 70 daha iyi çekiyor video da ama kayıt kalitesi 3gp değil mp4 de ondan sen yarım saat bir kayıt yapta izle bakalım telefonun galeri penceresi açılıyormu&#33;&#33;&#33;dostum n70 başlı başına traşşşş n70 şi aldığıma pişmanım keşke w800i yi satmasaydım telefonda sonyericsson olaya son noktayı koydu ses sanki müzik seti gibi ha birde sen şimdi w800i farklı dersin k 750i den ozaman bu iki tel alda bak fark varmı ses ve görüntü olarak....Benim yeni telefon alacak arkadaşlara tavsiyem sakın nokia almayın pişman olursunuz
[/b][/quote]

1. si ben n70&#39;i aldım 1 ay önce ve 3 gün sonunda sattım. Şuanda n70 YOK..&#33;
2. si çarşamba günü n90 aldım onuda cuma günü sattım anladın umarım..&#33;&#33;&#33;

Böylelikle yazdığın mesajın anlamsız olduğu ortaya çıktı..
[/b][/quote]
doğru dedin van hoıjdonk ama
gerçekten video dışında n70 w800iden geride
ama symbian şartsa o ayrı

Shadowman07

Shadowman07

Üye
n70 hiç tavsiye etmem bikere işlemcisine rağmen telefon çok ağır çalışıyor.. ikincisi nokiayı beğenmiyorum hangi teli olursa olsun bazen işim icabı alıyorum ama bence para etmez..

RockFord Fosgate

Üye
buna katılmıyorum gayet kalıtelı ve guzel tel herkese tavsıyem fıaytı dusunce alın&#33;&#33;&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Symbian şart değil illada ama symbiansız telefon bence max 5-6 ay sonra mp3 player ve foto makinesi oluyor sadece. Sıkıcı oluyor yani..

ozzzy

ozzzy

Üye
[/b][/quote]

bak kardeşim daha ilk mesajında nokia ya çamur atıyosun w800 ile n70 karşılaştırılamaz bile biraz mantık diyorum w800 bi kere çocuk telefonu gibi
yani kabacası resmen oyuncak gibi duruyo
onu alanlara diyecek lafım yok her malın bi alıcısı elbet olacak ama n70 bir numara halada rakibi yok

<div class='quotetop'>(amedian &#064; Dec 25 2005, 12&#58;55 AM) [post=236435]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ozz bide 512 kart cektinmi senden ii yok iste o zaman bu tel doyumsuz oluyo tavsiye ederim bu arada 2.76 smartmovienin sitede olması lazm ya allaalla neyse
[/b][/quote]

merak etme 512 var zaten program için sağol telefonda 5 tane klip var izlemesi çok zevkli oluyo hatta gora bile vardı

ibonline

ibonline

Üye
yurtdısına cıkmasyadım alırdım neyse hele sağ salim gelelim satarım belki 6630 u alırım n70 i bakalım zaman neyi göstercek...