Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

free

free

Üye
Originally posted by metintekin@Oct 25 2005, 05:37 PM
bana yetmez müzik telefonu için 1 gb. Benim pc de 6-7 gb müzik war.Cd lerle dolu ew.Yani toplam 20 gb falan arşiv vardır bende .
[post=198954]Quoted post[/post]​
6670de 4gbmı kullanıyorsun yoksa
bilgisayar ayrı bir kavram zaten
bu arada elbette 10000000000000000000000000000gb desteklesin
ama ben fiyatıda düşünerek 1 gb yeterde artar diyorum

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
buna verecek boşta param olsa alırdım walla ;;)

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ilk cıktıgında illaki pahalı olacaktır. ilk etapta telefonu almak parasının hesabını yapmayanlar icin olabilir. Ancak en mantıklısı telefonun cazip fiyata dusmesini beklemek. ben oyle yapıyorum. Herhalde bir yıl beklerim simdi 6600 in keyfini cıkarıyorum. onu eskitmeye calisiyorum.
ama eskimiyor körolasıca hergun yeni bir ozellik cıkıyor.

arkadaslar bence n70 in en buyuk artılardan biri bluetoth unun 100 metreyi desteklemesi.
bu buyuk bir ayrıcalık. bu ozellikli telefon piyasada yok.
Bide tabi 2 megapiksel kamerası. ama ben bu konuda kuskucuyum. bekleyip kaliteyi gorelim.

Telefonu inceledim teorik olarak hic bir eksigi yok diyebiliriz. bir kızıl otesi yok ama bu eksiklik sayılmaz bluetoth ve kablo baglantisi bu acıgı kapatıyor. Zaten mu kadar multimedya bir telefonu kullanan birisi kızılotesi gibi yavas bir uygulamayı ne yapsınki.
Ama ben yinede bekleyip gorelim diyorum. telefon elinize gecmeden incelemeden hic bir teli satın alma yandası degilim.
Ama sunuda belirtmeyilim: nokianin piyasaya sundugu n70 üst segmente sundugu bir tel. yani iddia ettigi gibi donanımsal olarak multimedyanın ust seviyesiyse bundan daha yuksek multimedya telefonun nokia icerisinde olmadigini gosteriyor.
Ayrica bunu tekzip edici bir ust model nokia cihazıda telaffuz edilmedi.

ozzzy

ozzzy

Üye
avrupada piyasaya çıktı hala türkiyede yok :off: :off: :off:
:vur: :vur: :vur:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Doğubankta heryerde var nerdeyse.. ;)

free

free

Üye
n70 beni hayalkırıklığına uğratıyor sürekli resim beğenmedim,sesi nasıl bakalım

gentleman

gentleman

Üye
bence n serisinde en iyi telefon n 91 wlan bile var

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
suanda kibristayim N70 1.250 YTL arkadaslar Garantili

free

free

Üye
Originally posted by bassavci@Oct 30 2005, 05:45 PM
suanda kibristayim N70 1.250 YTL arkadaslar Garantili
[post=202342]Quoted post[/post]​
o zaman burayada kısa sürede gelir

free

free

Üye
n70in mobile review incelemesi ve n70-6681 kıyası fotoğraf -video

n70 yazmak kurallara aykırımı

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
kibrista fiyat 1.100 - 1.250 ytl arası degisiyor.

ama belirteyim kibrista teller turkiyeye gore daha pahalı . sanırım turkiyede daha ucuz olur. bir haftaya kadar turkiyeye donunce fiyatlar hakkında bilgi veririm.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlk Görüş...

N70 il elinize aldığınızda boyut olarak 6600 gibi fakat daha kibar duruyor.. Telefonun tasarımı zaten muhteşem ve bu telefona ayrı bir karizma katıyor... Mükemmel Karizma..

Symbian

Telefonun işletim sistemi symbian 8.1...

Daha önceki versiyonlardan pek farkı menü vs aynı sayılır.. Fakat şu var müzik çalar değiştirilmiş ve galeri tamamen değişmiş çok güzel bir hal almış bana göre... Galeri sistemi ve müzik çaları beğendim...

Ses kalitesi

Telefonun hoparlör sesi 6630'un en az 2 katı.. Çok net ve yüksek bir ses veriyor.. 5-6 Mp3 atarak denedim gerçekten hoparlör iyi.. Fakat kulaklığa gelince durum 6680'den vs pek farksız gibi gözüküyor.. Radio sesi kulaklıkta iyi fakat hoparlöre verince çok kısık bir ses geliyor telefondan... Onu beğenmedim ama mp3 gayet iyi...

Kamera-Resim-Video...

Şuanda 4-5 adet resim ve 1 video çektim telefon akşama kadar bende istediğinizi ekleyebilirim... Foto kalitesi idare eder bence.. Ama video için söylenecek tek söz MUHTEŞEM....

Flaşsız Normal Çekim 1

Flaşsız Normal Çekim 2

Flaşsız Sarı Işıkta Çekilmiş Resim

Sıfır Işık Flaşsız 1

Flaşsız Sıfır Işık 2

N70 Flaşlı...

Örnek Video....

Ekran

Ekran kalitesi 6680 ile aynı diyebilirim.. Video vs seyretmesi gayet rahat oluyor....

Tuş Takımı Kullanımı ve Genel Kullanılabilirlik

Tuş takımı rahat ve yumuşak... Mesaj yazması vs çok kolay... Kullanılabilirlik çok iyi.. Ayrıca telefonda c tuşunun üzerinde bir tuş vardı resimlerde ne olduğu bilinmiyordu o tuş kısayol görevi görüyor ve direk galeri veya müzikçalara bağlanıyor... İyi bişey...

Son Yorum...

Herkese tavsiye edeceğim bir telefondur... Gerçekten bence iyi... Çok karizma gözüküyor telefon.. Ayrıca birde telefon için yavaş denmişit 6600 gibi falan diye.. Ben bunlara katılmıyorum telefon yavaş fakat 6630'a göre yavaş yani 180 mhz gibi duruyor... Bence yeterli derecede hızlı... Arka kapak 6680 gibi değil yalama olacak cinsten durmuyo...

Tüm sorularınızı bu akşama kadar yanıtlayabilirim...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Resim kalitesini sevmedim, ha flaşh'sız çekmişsin ha flaşh'lı hiç bir fark yok. :eksi:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Videoyu seyrettin mi???

Dehşet.. : )

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Öncelikle ilk alışın için hayırlı olsun.

Resim Kalitesi pek iç açıcı değil , Nokia'nın 2MP Kalitesinin yalan olduğunu bir kez daha canlı oalrak anlayabiliyoruz.

Fakat Video ; muhteşem ! Bir telefondan beklenebileceklerin üzerinde.

gio

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Nov 17 2005, 02:24 PM
Videoyu seyrettin mi???

Dehşet.. : )
[post=210477]Quoted post[/post]​
video gerçekten mükemmel :artı:

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Gerçekten resimler iğrenç denilecek kadar kötü

Video gerçekten güzel 49 sn bir video 3 küsür mb olması kaliteyi anlatır zaten ama uzağı çekince fazla belli olmuyor bide yakın çekim olarak nasıl 1 metre uzaklıktan daha iyi anlaşılır.Tek video için tel alıcaksam

D600

CooL'n'Quiet

Üye
eee bu teli k750 ile kıyaslayanlar vardı :)
bu tele hasta oldum...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kullanım açısından çok güzel bir telefon herkese tavsiye ederim.. ;)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
10 gün içinde aldım aldım teli yoksa daha alamam bize ara karne verilecek veli toplantısında karneyi görürlerse almazlar :'(