Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

merhabalar

Üye
var mı ısteyenler...satısta urunler var...

X-file

Üye
bilgiler için teşeekkürler

worldcild

Üye
hersey dey1nce bnde gercekten bir_ey var sand1myd1m yahuu

keremerson

keremerson

Üye
bari 6681 almaya ikna olsaydı çok yazık 3g çok bekler daha
bizim ülkede 100km karayolu 1 yılda bitiyor 3gye yarın başlasalar 2 yılda anca biter :haha:
n70de 3g var ama benim beğendiğim yönü telefonda eksik yok,herşey orta karar veya iyi var işte nokia nasıl yaptı anlamadım mono mp3 koymasa bari,sanki hala bir eksiği çıkcakmış hissinden kurtulamadım

aynen ama ben artık o hisden kurtuldum..

3310 wardı

6600 oldu

şimdi N70 :yuru:yuru

:nargile:

mv720

Üye
n70 i tek geçerim. Fiyat / Performans olarak en iyi telefon bence. Bugün Vatan Bilgisayarda fiyat 389 ytl haberiniz olsun...........

keremerson

keremerson

Üye
n70 i tek geçerim. Fiyat / Performans olarak en iyi telefon bence. Bugün Vatan Bilgisayarda fiyat 389 ytl haberiniz olsun...........

hee ben dicektim yaa nası o kdr düştü arkadaşlar kdv dahil 389 olmuş yaww çok şaşırdım ben aldığımda 700dü

ademxxx

ademxxx

Üye
güzel telefon :coold:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
şimdi o kadar pahalı degıl bunlar :D

bartayd

Üye
way be şubat 2007 de 400ytl ye aldıydım n 70 imi 2 senelik zaman zarfında neler değişmiş nokia aştı bence bizim komşumuz vardı 5110 u vardı 3210 çıktı 250ytl verdi 1 sene sonra 3310 çıktı 350 ytl verdiler ve geçen zaman zarfında her sene bir üst modelini aldılar telefonun şimdi son model telefon 15 ay sonra 300 ytl ye düşüyor halimiz perişan haberiniz ola siz en iyisi 15 ay sabredin son modeller asla bitmez gibi geliyor bana aynen şuna benziyor geçen sene omo vardı bu sene omo oksiden mi ne o var yani anlayacağınız pazarlama olayı bu sbağımlı yapıyor insanı

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
güzel tel degil ki

oves_tr

oves_tr

Üye
bence güzel telefon.

HarbiANKARALI

Üye
Benim N70 var ve arada kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyo, soft format attım ama pek düzelmedi anlayan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi.

j.davis45

Üye
1250 dolar mı :D üfh ilk cıktıgında neymiş ya şuan 400 :)

aderno

Üye
Benim N70 var ve arada kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyo, soft format attım ama pek düzelmedi anlayan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi.
valla bendede oluyor kardeş bence bunun sebebi arka planda çalışan programlar olabilir.yada telefon yavaştır biliyoruz biraz hızlı kullanmayı denersen telefon kaldıramaz kapanır.sakin kullan derim.ve bu sorunun çözümünü ben hafıza kartını biçimlendirerek çözdüm.ara sıra biçimlendir ve gereksiz pro yükleme,bunlar tele yük olur.:oke: