walla n70 şu an en iyi telefondur alabiliyosanız alın ama biraz geç kaldınız malesef ben 750 ytlye spot aldım kaydettirdim telefona bakmaya doyamıyorum gerçekten ama alma konusunda düşünenler varsa fazla zaman kaybetmelerine gerek yok
<div class='quotetop'>(ozzzy @ Dec 18 2005, 02:01 PM) [post=230208]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla n70 şu an en iyi telefondur alabiliyosanız alın ama biraz geç kaldınız malesef ben 750 ytlye spot aldım kaydettirdim telefona bakmaya doyamıyorum gerçekten ama alma konusunda düşünenler varsa fazla zaman kaybetmelerine gerek yok
[/b][/quote]
evet kaydettirdim hatta telefoncu kaydettirdi ben adama abi n70 ne kadar dedim herif spotmu orjinmi dedi şaşırdım
dedim abi spot bitmedimi dedi tüm spotları kaydettirdik bende hemen kaptım yoksa 300ytl daha fazla verecektik
beyler bu merette mp3ünde ekolayzır ayarları yok demi?Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa iyi olur.Ben yok diye biliyorum çünki araştırma yaparken okumadımda.
6630 gbi yani w800 alırım yada p990i hiç bi özellik yok ALLAH bilir rds sistemide yoktur radyosunda?Ekolayzırsız telefon boş bence bası sazı iyi çıkması lazım kulağa iyi deymesi lazım sesinki anca öyle mp3 dinlenebilsin.
Garantili 6630'um çalındı 7 ay önce ne oldu? Hala aranıyor.. Bu devlet benim garantili telimi bulamıyorsa ben vergi kaçırmakta sonuna kadar haklıyım..!!!