Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

ozzzy

Üye
walla n70 şu an en iyi telefondur alabiliyosanız alın ama biraz geç kaldınız malesef ben 750 ytlye spot aldım kaydettirdim telefona bakmaya doyamıyorum gerçekten ama alma konusunda düşünenler varsa fazla zaman kaybetmelerine gerek yok

<div class='quotetop'>(ozzzy &#064; Dec 18 2005, 02&#58;01 PM) [post=230208]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla n70 şu an en iyi telefondur alabiliyosanız alın ama biraz geç kaldınız malesef ben 750 ytlye spot aldım kaydettirdim telefona bakmaya doyamıyorum gerçekten ama alma konusunda düşünenler varsa fazla zaman kaybetmelerine gerek yok
[/b][/quote]

Spot aldın ve kaydettirdin ?

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaydedildi zaten temmuz sonraları hepsi..

walla ha keske bende alsaydım (gıttık garantılı aldık&#33;&#33;&#33;

ozzzy

Üye
evet kaydettirdim hatta telefoncu kaydettirdi ben adama abi n70 ne kadar dedim herif spotmu orjinmi dedi şaşırdım
dedim abi spot bitmedimi dedi tüm spotları kaydettirdik bende hemen kaptım yoksa 300ytl daha fazla verecektik

walla ıyı yapmısın&#33;&#33;&#33;&#33;ızmırde malesef o kdr uyanık telcıler yok)))

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
fiyatlar 1000 ytl nin altına dusmeye basladı.
bekleyelim...
750 uygun.

Baracuda

Üye
beyler bu merette mp3ünde ekolayzır ayarları yok demi?Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa iyi olur.Ben yok diye biliyorum çünki araştırma yaparken okumadımda.

Baracuda

Üye
Fotoda w800iyi geçebilecek nokia modeli tanımıyorum şahsenem euheuhuehue

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende size yarın n90&#39;la foto çekip yollayaım biraz..

ooo n90 mı aldın van????cok fark yok ole n70 le arasında&#33;&#33;&#33;

Baracuda

Üye
Beyler bu cepte n70mi ne onda eko varmı?_radio mp3 var ama?

radıo war ama eko yok malesef ama ses cıkısı gayet kuvvetlı ve guzel d600 6630 ve 6680 den ıyı yanı))

Baracuda

Üye
6630 gbi yani w800 alırım yada p990i hiç bi özellik yok ALLAH bilir rds sistemide yoktur radyosunda?Ekolayzırsız telefon boş bence bası sazı iyi çıkması lazım kulağa iyi deymesi lazım sesinki anca öyle mp3 dinlenebilsin.

En güzeli garantili,spot alıyosun çaldırıyosun,takip bile ettiremiyosun,grantili olsun kapı gibi faturanla git direk iptal etsinler...

bencde o konuda sana katılıyorum hıc spot tel almadım almamda zaten alamıcam artık)

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İptal ediyoda bişe mi oluyor..

Garantili 6630&#39;um çalındı 7 ay önce ne oldu? Hala aranıyor.. Bu devlet benim garantili telimi bulamıyorsa ben vergi kaçırmakta sonuna kadar haklıyım..&#33;&#33;&#33;

katibim

Üye
sonuna kadar katılıyorum sana hoijdonk

ben ıcımın rahat etmesı ıcn garantılı alıyorum&#33;&#33;herkes kesesıne gore&#33;&#33;&#33;ızmırde ıstanbuldakı olaanaklar yok malesef&#33;