Nokıa n70 cızırtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buhara900

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n70 cızırtı
es selam u aleykum. 2. el n70 aldım. ancak sessiz ortam da dinlediğimde telefonun ekran ışığı devreye girince içinden sankı sivrisinek sesi gibi bir ses geliyor. ışık kapanınca kesiliyor.
batarya da 12 saat de bitiyor bu süre içinde yaklaşık 10 dk konuşabiliyorum. konuşurken sarj 6 dan 1e düşüyor.
batarya değiştirdim format attım versiyon yükseltim.3gyi kapattım diğer programları sildim ama batarya süresi uzamadı. ses ve sarj problemi devam ediyor.n70i olanlar sizin teldede böyle bir ses var mı yoksa benimkinde kısa devre vb mi var. makul önerisi olanlara şimdiden teşekkürler

okkan_020

Üye
kardeş bendede n70 var o dedigin ses benim teldende geliyo

Mygse

Mygse

Üye
Bende de N70 var ve bu sorunların hiçbirini yaşamadım. 2.el almandan kaynaklanan sorunlar bunlar bence. Işık açılınca ses bozuluyorsa telofonunun Güç devresinde sorun vardır ve büyük ihtimal değişmesi gerekiyor.

eaea12

Üye
n7o lerin ekranında 0 da olsa o ses var ben hepsine baktım takmayın bunları

afatal

Üye
bnde öle bir sıkıntı wardı ornl die aldığım batarya çakma çıktı orinalini aldım sıkıntı yoq bnce telini iade et ama sn blrsin

serkan.gunes.38

Üye
arkds lar butelın ozellıgınden oluyo hepsı boyle

ffatihh23

ffatihh23

Üye
Arkadaşım o sesin şarj ile bir alakası yok o ses ekran ışığının sesi seninkinde farklı bir sorun var

eveb1993

Üye
o ses benım te3den gelıo kardes takma

royal34

royal34

Üye
arkadaşım bu söylediklerin hiç biri yok 3 yıldır n 70 var bende sen en iyisi sat teli başka bişiy bak.

hacker_remo

Üye
n70 ucuz 10 numara bir tel tavsiye ederim yeterki programları fazla yüklemeyin işnize yarayan programlar yükleyin kardeş

PowerMILL

Üye
arkadaşlar o sorun genelde var bendede mevcut Ama benim anladığım kadarı ile sorunun sebebi şu
Normalde N70 telefonların kulaklık hoparlörü üretimden dolayı dandik ufak bir yere düşürmede hemen zarar görüyor ve konuşma yaparken ses çok az geliyor
bende Hoparlörünü değiştittirdim ancak Nokıa orjınal hopörlerü değil tabiiki( tabii garanti süresi bitti telin)
hoparlör değiştirdikden sonrada bir kaç defa düştü yere hoparlör gayet sağlam
kısacası şu;Telefon ile hoparlör arasında bir uyumsuzlukdan meydana geliyor olabilir.
Ancak bu pek kafaya takılıcak bir sorun değil malum tel çalınca hemen açıyoruz bu bu kadar sorunedilicek bir durum değil inanın bana hatta ben kendi telim için şunu söylim evde ıskartaya çıkmış bir nokıa telefon var eğer onun kulaklığı sağlam ise onu takıcam ileride yedek tutuyorum şu anki kulaklık hoparlörü gayet iyi
Nokıanın hoparlörü patladığında karşı ile konuşma sesi çok az geliyor önemli olan da budur zaten

Önemli olan hayatımız cızrtı yapmasın :)

Kolay Gelsin...

lazzmodi

Üye
tel n72 bendede aynı sorun var ama jarz 1 gün dayanıyor

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Buzzer değiş

unseen55

Üye
bendede o sesten çıkıyor ama nedenini bilmiyorum

safakk

safakk

Üye
ses sorununundan emin değilim ama telefonun pilinin oturduğu sokette sorun var gibi gözüküyor ve bundan kaynaklı da şarjın az gitmesi söz konusu olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt