Nokia n70 bu fiyata alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n70 bu fiyata alınır mı?
Arkadaşlar Hepinize İyi Günler

Bugün Çarşıda 2.el nokia n70 buldum bi yerde 2 tane vardı 180 ytl diyor fiyatına nasıl iyi mi fiyatı uygun mu?yoksa çok mu ucuz bir şeyi mi vardır?Bu fiyata alınır mı?

Ve telefon nasıl iyi midir?Bende şu an d900i var?d900i yi bırakmayayım mı?hangisi daha iyi ve benim d900iye en fazla 130 veriyolar daha yüksek meblaya satabileceğimiz bir yer var mıdır?

hepinize iyi günler!bana yardım edin hep help

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N70 e 180 çok 150 filan olsa iyi

sanane69

Üye
Normal bir fiyat aslında,ucuz veya pahalı diyemem.

n70 i yaklaşık bir hafta kullanmıştım,yaklaşık 2 sene önce :) Ancak benim aldığım (2. el almıştım) arızalıydı.Ekran gidip geliyordu,o yüzden ben de onu satıp şu anda hala kullandığım N73 ME'yi almıştım.

1h haftalık deneyimime gelirsek,bence güzel bir telefondur kendisi.

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
hmm yani alayımmı zaten onu 170 fln indirmeye çalışacağım bide 6120 vardı gıcır gıcır 220 tl dedi o nasıl fiyatı ve özellikleri n70 mi daha iyi 6120 mi ve d900i 130 ytl nasıl peki

sanane69

Üye
6120 hakkında pek bilgim yok,o yüzden yanıltmak istemem.Bilen birisinin cevaplaması daha doğru olur bence.

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
n70 özellikleri olarak nasıl 1 hafta kullandım dedin çok yavaş fln fıstık birşeyler söylenio ne gibi hoş yanları ne gibi eksileri vardı kullanmışın bi yardımcı oluver be kardeş alacağım büyük ihtimal ve n73 2.el ne kadar n73 alırım belki

sanane69

Üye
2. el n73 eğer çok temiz ve garantiliyse 350 TL yi bulabilir,ancak garantisiz olursa 250 TL gibi bir fiyata alınabilir tahminen.

n70 de diğer N serisi telefonlar da kullandıkça yavaşlıyor zaten,sürekli versiyonunu güncellemek ve hard format atmak gerekiyor yavaşlamayı önlemek için maalesef (kullanım durumuna da bağlı,n73ümü 2 yıl boyunca güncellemedim,geçen gün yavaşladığını hissedince güncelleme yaptım :))

n70 e kötü diyemem,ancak dediğim gibi benim aldığım bozuktu :) Kullandığım sürede de yavaş değildi.Ancak eğer n73 alabilme durumun varsa n70 ten gerçekten daha iyi bir cihazdır kendileri.

Bir de zamanın şartları denen bir durum var.Şu anda performans karşılaştırması yaparken aklıma hep yeni cihazlar geliyor,o yüzden karşılaştırma yapamıyorum pek :D

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
hmm zaten ben bi telefonu 2 sene kullanamam 1-1.5 yılda değiştiririm ama duruma da bağlı cihaz iyi diyorsun yani n73 ne kadar eder şu durumda

sanane69

Üye
250-350 arası n73

Ben telefon alacağım zaman,zamanın en iyi teknolojisini alırım ki uzun süre kullanayım :)

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
ee o zmn şu andada l700 var samsung 170 lira onu mu alayım yani nokia 3g li şimdikilerin en iyi teknolojisini alırsam ben batarım öğrenci halimle bide 2 yıl sonra üniversiteyye başlıcaz tam olur batakkkkk

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hmm zaten ben bi telefonu 2 sene kullanamam 1-1.5 yılda değiştiririm ama duruma da bağlı cihaz iyi diyorsun yani n73 ne kadar eder şu durumda

dostum bende bi telefonu 1 senden fazla kullamazdım ama n73 2.5 senedir kullanıyorum elimden hiç düşurmem taş gibi telefon şuan telefondan yazıyorum 250 tlye bulursun

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
geçenlerde bu n70 in 180 ytl olduğu yerde n73 var dı adam 190 ytl dedi çok ucuz geldidi bugün başka biryerde gördüm 275 dedi ama o kadar para veremem zaten yeni çift hatlı aldım bide bunu açmayayım n70 alırsam bana 50 ytlye 6120 c alırsam 90 a malolcak en fazlada verebileceğim 90 ikisi arasında gidip geliom gidip geliom hangisini alim ve neden ikisnini avantajları ne dezavantajları ne yardım edin bide n73 me le n73 normal arasında fiyat farkı var galiba normalinde kamerası fln aynı deil mi onun ne farkı var ffazla farkı yoksa onu almak daha mantıklı

wurz86

Üye
N70 tertemiz bişey buldum 145 ytl fiyatı ve aldım 2haftadır kullanıyorum hiçbir sorunu yok

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
kardeş memnun musun hızı nasıl kamerası nasıl sesi nasıl vs ayrıyetten n70 mi aldın telefon kısmında n73 yazıoda

DERBEDER-34-

Üye
piyasaı o zaten kardeş 170-180n tl arası.. bide 130 vermişse d900 ben olsam hemen satardım.. n70 bi ara kullanmıştım bende senin gibiyim habire değiştiriyordum güzel bir telefon mp3 oyun muş şarjı çok güzel cihaz ama kamerası pek iyi değil bide biraz kaba ama çok sağlam bir telefon he bide oyun ,açmadığı oyun yok...

Emperian

Emperian

Üye
6300 al kardeş, benden tavsiye

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
yok be kardeş 6300 güzelde ben 3gli alıcam

mcrecep

Üye
arkadaşlar n72 satılıktır almak isteyenler msn den ulaşabilirler..

MSN: [email protected]

egemen922

egemen922

Üye
Uzun süre kullandıktan sonra,maalesef bir kazayla kaybettim.
Çok mennun kaldığım için gittim 2.elini bulup yeniden aldım.
Orjinal kapağıyla ve 512 hafıza kartıyla beraber,temiz N70'i 130 ytlye aldım.
Almanya malı ve oldukça iyi,Uzun süredir sorunsuz arkadaşlar.
2mp kamerası ve sesi güzel.Düşünenlere öneririm.
Antakya.

A1234567A

A1234567A

Üye
N70 e ankarada 150-139 diyorlar 180 çok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt