nokia n0 mı geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
nokia n0 mı geliyor

bende şaşırdım ama yorumlar szızın

Çok abartı olmuş nokia böyle bir ciha yaparsa ben intihar ederm

Tepkiler: Amaru Shady
Nokıa bu tür telefon çıkarırsa kendini öle düzeltebilir...

hoss

Üye
fakeee cihaz , böyle bir cihaz cıkaramaz nokia

2.1 gh işlemci,1gb ram,10mp kamera+meego.nokia böle bişi çıkarırsa belki batmaktan kurtulabilir.ama yok.ben hala nokia kullanıyorum,ancak androdidden yanayım.gerçi bu cihaza android 3.0 yüklenebilir.ama uyumlu olmaz.neyse cihaz bi çıksın androidi sonra düşünürüz...

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
olur neden olmasin nokia kendini kurtarmak icin herseyi yapar

AYNA

Üye
aşırı abartı olmus.bataryası bile2350 mah
kaynak nerden kardeş?

61semih

Üye
nokıa yı ancak boyle bır telefon kurtarabılr ozellıkle belırtılen batarya gucune yaklasan rakıp yok sanrım
kaynak neresı acaba konuyu acan arkadaş
fakeye benzıyor

nokiadan böyle bir cihaz yapmasını beklemiyorum açıkcası,ve telefonun tipi samsung corby pro gibi nokia iyice tutuştu sanırım

eQooo

Üye
fake bencede...

walla baya ucmsu nokia fake e benzior 2.1 ghz dior bilgisyar gbi anasni satyim 32 gb bole bise yapsa sallar nokia ..

MetQ7

Üye
Nokia çırpınışlarda

zaza

Üye
süprizlere açık olmamaız lazım her an herşey olabilir

hoss

Üye
Nokiadan 1 ghz ama arm 11 işlemcili telefonlar istiyoruz seneye. Üstüne bir de windows kurdunmu ooooh mis. Kasım kasım kasılarak telefon kas yapar artık. O zamana 4 çekirdek 1,6 GHz filan olur telefonlar heralde.

Bu cihaz çıksın anında alırım.

valla benim nokiadan istedigim telefon şöle 550-650 tl civarında 5 veya 8 mp kameralı 1 gb ram 1gh işlemci,8gb hafıza kartı,android işletim sistemi,usb on the go özellikli bi telefon.eger böle bişi çıkarırsa diger firmalara kepenk bile indirtir.ama nerde nokia da android işletim sistemi...nokia anca symbian yapsın,onu da yarım yapsın.

Tepkiler: Amaru Shady

nghty2

Üye
nokianın zaten bu konsepti taşıyan telefon modeli var zaten pek inandırıcı degil bu kimse yemesin bunu

cok sey istion be kanka 5oo-6oo e ole telefon imkansiz 1.5oo civari olur anca

Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...