Nokia n( güncelleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia n( güncelleme sorunu
Mrb arkadaşlar benim n8'im var telefonda güncellemelere baktm geçen gün anna nın 25.007 versiyonu gözüktü güncellemede fakat pc kullanarak güncelle yazıyor altta telefondan güncellenmiyor pc takıyorum nokia suite yi açıyorum 1 güncelleme gösteriyor güncellemeyi baslatıyorum güncelleme dosyasını indiriyor telefona yükleyeceginde baglantı kesilip baglanıyor baglantı kesilip baglandıktan sonra ileri diorum yine aynı şekilde kesilip baglanıyo usb yüklemiyor telefona nedenini bilen var mı?

nokia usb rom surucusunu yuklemen lazim ayriyeten nokia suite yapmaz ovi suite yukle ama dikkat et telefon eski surum ise bataryasi olebilir ben bir yil once almistim telefonu
sormasi ayiptir kaca aldin telefonu ben 650 e ilan verdim bu siteye kimse almadi telefoncular 550 verdi pasaport kaydi var diye yoksa almiyorlar telefon elimde kaldi

coacoa

Üye
ya forumun bu bölümüde nokia telefonlarının şikayetleriyle doluyor

Konu Sahibi
nokia ovi suite nin yeni versiyonu çıktı adı artık nokia suite oldu ayrıca sorunumu çözdüm baska pc den denedim oldu sorun pc deymiş fakat sorunun ne oldugunu araştrmadım yazın almıstım telefonu 1.70e ayrıca tsk. guvenkaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...