<div class='quotetop'>(Quadriceps @ Mar 13 2006, 07:00 PM) [post=296629]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dostum söylediğin şey donanımsal bir bozukluk burada birsey yapamayız ona içine toz falan kaçmasıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum oyun konsolu olan bir telefonda elbette oyuna kaptırıp insan kontrol tuşuna abanabiliyor sen durup durduk yerde diyorsun ama zamanında oyun oynarken kontrol tusunu yıpratmış olabilirsin veya arkadaşların oynarken zaten tuşun altındaki malzeme öyle cok cok kaliteli değil eninde sonunda gidiyor sen onu servise götür bakalım nekadar fiyat verecekler abartı bir fiyata gelirse işçilikle birlikte biyere kakalamaya çalış yapacak bişe yok çünkü n-gage 100 ile 150 arası alınıyo telefoncularda ses içinde altta çalışan programlar özelliklede oyunlar bazen sesin karşı tarafa gitmesine engel oluyor benim başıma geldi 1 kere oyunun ismi colony oynamayın yada oynarken görüşme yapmayın
[/b][/quote]
bi elektronikci we tamirci olarak söyleyebilirim bu toz muhabbeti sandıınızdan cok daha fazla etki edio ben sadece board temizleme yöntemiyle 3 telefonumu canlandırdım 3300-5510 we 8810um wardı bı zamanlar 3ününde tuşları zor basmaya hatta kımısı hıc basmamaya baslayınca kolonya pamuk gırıstım 3undede tam sonuc almıstım bence denemeye deger