Nokia N-gage Sağ Tuş Basmıyor Ve Karşıya Ses Gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

yoks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N-gage Sağ Tuş Basmıyor Ve Karşıya Ses Gitmiyor
Merhaba Arkadaşlar

Benim Bir N-gage'm var Durup Durken Joyistik teki Sağ tuşu basmamaya başladı sizce neden olmuş olabilir he birde karşıya tarafa sesim gitmiyor sizce ne yapmalıyım ?

Bazıları gidiyor sesim bazıları gitmiyor :S

birde N-gage nin Müzik playerinin sesini pcden yükseltebilirmiyiz ? Sağ tuşu çalışmayınca otomatik men sesini açamıyorum telefonun

tofy

Üye
bence bu senin yaparak çözebileceğin bir durum değil muhakkak servise götürmen gerek

yoks

Üye
    Konu Sahibi
İşi Aksiliği Telefonun Garantisi 1 hafta önce bitti

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
pcden yukseltemessin sesini ama söle bişe war eger darbe falan gormediyse elinde uygun tornavidada varsa acıp bi boardını kolonyalı pamukla silebilirsen sorunu giderebilirsin cunku bazen telefonun ıcıne zamanla giren toz toprak falan board ustune gelio ve tusun basmasını engellio garantısi olsaydı cok daha iyiydi ama yoksa senin yapabilecegin tek sey bu

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
tamire götür diycem ama garantisi bitmişozaman tanıdıın biyere götür banada öyle olduydu garantis bitmiş ti ama tandıga götürnce yaptı hatta garantisini bile uzattı bunun için tandık bir telefon cu ya götür

yoks

Üye
    Konu Sahibi
anladım tşkler ondan başka yol galiba ozaman ben gerekli aletlerle açıyım

mesutakkoyun

Üye
tuş kombinasyonunu bilemiyecem ama ses gitmeme nedeni yansanayi kulaklık kullandıgından dolayı...sana basit bi yol söyliim o kulaklık girişlerinin oldugu yeri masaya dogru hafifçe vur

kesin çözüm!
hafifçe ama daatmadan teli

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
microfon dan kapnaklanır benim 7200 da oldu

Quadriceps

Üye
Dostum söylediğin şey donanımsal bir bozukluk burada birsey yapamayız ona içine toz falan kaçmasıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum oyun konsolu olan bir telefonda elbette oyuna kaptırıp insan kontrol tuşuna abanabiliyor sen durup durduk yerde diyorsun ama zamanında oyun oynarken kontrol tusunu yıpratmış olabilirsin veya arkadaşların oynarken zaten tuşun altındaki malzeme öyle cok cok kaliteli değil eninde sonunda gidiyor sen onu servise götür bakalım nekadar fiyat verecekler abartı bir fiyata gelirse işçilikle birlikte biyere kakalamaya çalış yapacak bişe yok çünkü n-gage 100 ile 150 arası alınıyo telefoncularda ses içinde altta çalışan programlar özelliklede oyunlar bazen sesin karşı tarafa gitmesine engel oluyor benim başıma geldi 1 kere oyunun ismi colony oynamayın yada oynarken görüşme yapmayın

__Midas__

__Midas__

Üye
N-gage ini seviyorsan servise götür kendin açmaya kalkma öyle ben yaparım diyip telefonu mefta yapan çok kişi gördüm...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(Quadriceps &#064; Mar 13 2006, 07&#58;00 PM) [post=296629]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dostum söylediğin şey donanımsal bir bozukluk burada birsey yapamayız ona içine toz falan kaçmasıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum oyun konsolu olan bir telefonda elbette oyuna kaptırıp insan kontrol tuşuna abanabiliyor sen durup durduk yerde diyorsun ama zamanında oyun oynarken kontrol tusunu yıpratmış olabilirsin veya arkadaşların oynarken zaten tuşun altındaki malzeme öyle cok cok kaliteli değil eninde sonunda gidiyor sen onu servise götür bakalım nekadar fiyat verecekler abartı bir fiyata gelirse işçilikle birlikte biyere kakalamaya çalış yapacak bişe yok çünkü n-gage 100 ile 150 arası alınıyo telefoncularda ses içinde altta çalışan programlar özelliklede oyunlar bazen sesin karşı tarafa gitmesine engel oluyor benim başıma geldi 1 kere oyunun ismi colony oynamayın yada oynarken görüşme yapmayın
[/b][/quote]

bi elektronikci we tamirci olarak söyleyebilirim bu toz muhabbeti sandıınızdan cok daha fazla etki edio ben sadece board temizleme yöntemiyle 3 telefonumu canlandırdım 3300-5510 we 8810um wardı bı zamanlar 3ününde tuşları zor basmaya hatta kımısı hıc basmamaya baslayınca kolonya pamuk gırıstım 3undede tam sonuc almıstım bence denemeye deger

mustimi

Üye
bence de denemeye deger servis 50 kagittan asagi almaz. mikrofonunu kendinde degistirebilirsin.N-gage acmadim ama actigim bi cok nokia da lehimle degil de temasla tutturulmuştu mikrofon ve kulaklıklar

Quadriceps

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Mar 13 2006, 08&#58;46 PM) [post=296694]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bi elektronikci we tamirci olarak söyleyebilirim bu toz muhabbeti sand&#305;&#305;n&#305;zdan cok daha fazla etki edio ben sadece board temizleme yöntemiyle 3 telefonumu canland&#305;rd&#305;m 3300-5510 we 8810um ward&#305; b&#305; zamanlar 3ününde tu&#351;lar&#305; zor basmaya hatta k&#305;m&#305;s&#305; h&#305;c basmamaya baslay&#305;nca kolonya pamuk g&#305;r&#305;st&#305;m 3undede tam sonuc alm&#305;st&#305;m bence denemeye deger
[/b][/quote]

Dostum senin söyledi&#287;in olay cok farkl&#305; ozamnla olu&#351;abilecek bir&#351;ey ancak senin dedi&#287;in olayda tu&#351;lar aradabir tutukluk yapar tamamen basmama gibi bir&#351;ey olaca&#287;&#305;n&#305; sanm&#305;yorum yoks&#39;un söyledi&#287;ine göre tu&#351; birden bire hiç basmamaya ba&#351;lad&#305; diyo kolonya pamuk giri&#351;sen nolur n-gage den limon kokusu gelir en fazla ayr&#305;ca sa&#287; tu&#351;unun bozulmas&#305;ndan bahsetti&#287;imiz telefon s&#305;radan bir telefon de&#287;il n-gage yani oyun konsolu&#33;&#33; sende de n-gage var oyunlara kapt&#305;r&#305;p tu&#351;a aband&#305;&#287;&#305;n olmad&#305; m&#305; hiç??

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Haklısın

yoks

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Oynamıyorumki Arkadaşlar İki tane Orjinal Oyun var en fazla ikisinide 5 kere takmışımdır telefona
varsa yoksa mp3 radio başka bişi yapmam :s
yani OYun&#39;dan felan deil

Quadriceps

Üye
dostum sadece oyna bğlamiyorum biyerde tuşa sert basmış olabilirsin başka nasıl bir neden olabilir ki? ayrıca bunun için teknik servisi kullanmalısın buradan yardım edemeyiz ok? yani eğer tuşa pislikte birikmemişse teknik servis halledecektir.

yoks

Üye
    Konu Sahibi
Burada Senden Çözüm Yarat Demiyorum

Ayr&#305;ca Hepinize Tek Tek T&#351;kLer. &#304;lginiz için.

Quadriceps

Üye
arkadaşım mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştık teknik servisten başka çözüm yolu yok gibi duruyor eğer 100 150 arası fiyat verirlerse yaptırmana gerek yok çünkü n-gage okadara gidiyor zaten onun dışında tuşu değiştirmen gerekecek t. serviste ben yalnızca elimşzden bunu geldiğini söylüyorum ok yanlış anlama

yoks

Üye
    Konu Sahibi
saol anladım