Nokia N-Gage ALINIR!! (İstanbul İçi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ares237

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N-Gage ALINIR!! (İstanbul İçi)
Selam arkadaslar,

Nokia N-Gage classic ya QD modelini arıyorum
(Classic tercihimdir).İstanbul içi elden alınacaktır.

Tercihen Kutulu Akse ar ve Kesinlikle Sorunsuz Darbesiz Hasarsız Alınacaktır.

Teklifler Pm'den. Detay belirtiniz (resim, içerik, link vs.)

Wel-Kiej

Üye
Abi pek uğraşma bu konular hakkında ben bununla ilgili yaklaşık 3 -4 konu açtım sonuç çıkmadı

cres557

Üye
adamim işin çok zor allahtan bende war bi n gage classic te bakıyorum keyfime bende n gage QD alacam bide yanına classicin 4 tane konu actım ama sonuc alamadım bu arada arkadaşlar buradanda söylemiş olayım n gage classicin kutusu cd si kullanım kılawuzu wb ne warsa alınır n gage ile ilgili özellikle orjinal kılıf we kapak teşekkürler

ares237

Üye
    Konu Sahibi
Abi pek uğraşma bu konular hakkında ben bununla ilgili yaklaşık 3 -4 konu açtım sonuç çıkmadı

Hocam daha 10 gun once biri konu acmıs ta satmış.1 ay once bulamayınca pes etmiştim.Bugun bir goz atayım dedım.İnşallah bulunur.Temizse ve herhangi bir hasarı yoksa güzel teklif verecegim.

Wel-Kiej

Üye
Abi ben temiz olmasa bile alıcam o derece bıkmış durumdayım.Aslında farkettiyseniz son aylarda maxicepte en çok aranan telefonlardan biri n-gage.Demek başarısız satışlara sahip olmasına rağmen asılnda gayet başarılı ve güzel bir telefon sayılabilir.

cres557

Üye
saylblr dgl bence öyle zatn

cres557

Üye
adamim ben bu knuyu çok araştrdm knuyu sana şyle özetlym.nokia 2002d n gage classici çıkardgndaa istedigi satış sewiyesine ulasamamış.nedenlri boyut wb wb.2006 da telafi amaclı QD yi çıkarmış ama oda istenn kdar satmayınca n gage oyunlarını n serisi üzerine dagtp n gage yi öldürmüş.ama bnce salaklık.farkındamısın bilmm n gage de oynadgn oyun kalitesi we zewki şu anda bnce iphonede bile yok.grafik wb tby iphone daha iyi ama bi zahmet 9 sene war arada bu telefon farlük tarz meselesi we manyaklıkta denblr bnce.bn telfncudan aldım temiz aldm 2 sene önce orj kapagı yoktu çakma kapak wardı gri.zımparaladım kapagı bembeyaz yaptım.arka kapagada asetat kalemiyle graffiti n gage yazdım 10 nmara oldu al herkez 500-1000 lira werp n97 iphone alıo bm telefonu bi çıkarıorm yanlarında alayı fos

arkadasım bende classicte var qd var
-classic arzasız orjinal beyaz kapakları var ufak bir kırık var ön kapakta (nokia shoptan aldığım orjinal bt. içinde )

-qd de arzasıs yan cıtası ve arka kapagı yok istersen foto koyabilir? (nokia shoptan aldığım orjinal bt. içinde )
ikisinede cok uyguna verebilirim

ares237

Üye
    Konu Sahibi

Yalnız hocam ıstanbul ıcı avrupa yakasından elden alacagım.Siz neredensiniz?

ares237

Üye
    Konu Sahibi
pm attım hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...