Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N 95 Internete Girmiyor Msn Kulanılamıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SDSINAN
Üye
Konu Sahibi
Nokia N 95 Internete Girmiyor Msn Kulanılamıyor
Arkadaşlar N 95 Ile Msn Kulanamıyoruz Ve Internete Bağlanmıyor Türkcell Aradım Fakat çözüm Bulamadılar
fatal19ty
Üye
arakadaş sen ayarlarını tam yammadınmı öyle bişi olmaması gerekiyo bende n95 kullanıyom hemde şu en son turkcelin live messengerini kullanıyom kişi listemde 972 kişi rahat rahat kullanabilirsin bence ayaraları başatan yap kolay gelsinnnn
ugurkoska
Üye
bende de var ve herşey normal seninki ayarlarla ilgili sanırım
gizem_gizem
Üye
Mrb Sizlere Bi Sorum Olacaktı Ya Nokıa6120 Msn Proğramını çalıştırıyormu Cevap Bekliyorum
SDSINAN
Üye
Konu Sahibi
Ayarlarını Türkcell Tarafından Da 3-4 Defa Yaptırdılar Fakat Yinede Bir çözüm Bulunmadı Acaba Sizdeki N95 Ayarları Nasıl Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkür
albay72
Üye
arkadaşım fabrika ayarlarına dön sanırım düzeli veya format atmayı dene
pamukkkk
Üye
bende n95 kullanıyorum malesef benimkinde de kullanılmıyor msn formatta attım ama nafile
ledesarne
Üye
arkadaşlar n95 alacam ama korkuyom siz böle yazınca ya
polat5555
Üye
tsekrrr
mersiynli
Üye
arkadaşlar lütfen yardım ya n95 almıştım vodafonu aradım müşteri hizmetlerini açtırdım ayarlarını internettende live messengeri yükledim bütün ayarları yaptım normal herşeye giriyor ama msn e bir türlü giremedim vodafone bayisine gittim onlarda çözüm bulamadı kafayı yicem ya yokmu bunun çaresi giremiyorum msn e wirelessten rahatca giriyor ama hattımdan giremiyorum birde bir sürü kontorüm gitti bilen yokmuuuuuuuuuuuuuu?
betül88
Üye
off yaa bende n95 war ama msn olmuo ne yapma lasımmm yaaaaa
--------------- Ekleme ---------------
kullanılmayacak mı peki
ama benım hat vodafone
o dfert bende de war ama benım hat vodafonee
sınır oldum bende wpdafone n95 kullanıorum gıremıorum yaaaa