Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sizce lidermi ? harbi harbi memnunsunuz yani
Nedenmi bu kadar şaşırdım ? Valla çok neden var üstadım hangisinden başlasamki
Biraz sabırlı olmanızı öneririm, İOS ve Android sisteminin 2-3 yılda ulaştığı seviyeye 6-7 ayda ulaşmayı beklemek çok doğru olmaz. Her eksik halledilmeye çalışıyordur elbette Microsoft ve Nokia gibi iki devden bahsediyoruz, mutlaka bir patlama yaşanacaktır yakında.Nedenmi bu kadar şaşırdım ? Valla çok neden var üstadım hangisinden başlasamki
Biraz sabırlı olmanızı öneririm, İOS ve Android sisteminin 2-3 yılda ulaştığı seviyeye 6-7 ayda ulaşmayı beklemek çok doğru olmaz. Her eksik halledilmeye çalışıyordur elbette Microsoft ve Nokia gibi iki devden bahsediyoruz, mutlaka bir patlama yaşanacaktır yakında.
İOS android kaç senede ulaştı evet doğru . Ama biz şuanı yaşıyoruz . Sabretmek sanırım bi seçim işi . Kimisi sabredicek kimisi bırakıcak bu sistemi . Dediklerine sadece '' UMARIM '' diyebiliyorum . bunuda içten diliyorum çünkü seviyorum telefonumu
Ben C6-01 kullanıyorum.Düşün bak C6-01.Ama memnunum karşılayamadığı bir ihtiyacım yok.FB browser upload yapamıyor.Açıyorum Opera Mini'yi.Opera Mini upload sitelerinden pek bir şey indiremiyor.Açıyorum Opera Mobile'i.Opera Mobile yavaş kalıyor ve Opera Mini de düşük internet bağlantısında çalışmıyor.Açıyorum Uc Browser'ı.Yani ihtiyaçlarınız çok uç nokta olmadığı müddetçe sorun olmuyor.
İOS android kaç senede ulaştı evet doğru . Ama biz şuanı yaşıyoruz . Sabretmek sanırım bi seçim işi . Kimisi sabredicek kimisi bırakıcak bu sistemi . Dediklerine sadece '' UMARIM '' diyebiliyorum . bunuda içten diliyorum çünkü seviyorum telefonumu
Ben C6-01 kullanıyorum.Düşün bak C6-01.Ama memnunum karşılayamadığı bir ihtiyacım yok.FB browser upload yapamıyor.Açıyorum Opera Mini'yi.Opera Mini upload sitelerinden pek bir şey indiremiyor.Açıyorum Opera Mobile'i.Opera Mobile yavaş kalıyor ve Opera Mini de düşük internet bağlantısında çalışmıyor.Açıyorum Uc Browser'ı.Yani ihtiyaçlarınız çok uç nokta olmadığı müddetçe sorun olmuyor.
1 - Cimri firma . Teknolojiyi rakipleri atak yapmasa koklata koklata verir .
2 - Microsoft ile yeterince başarı elde edemiyolar ve çok çok çok kapsamlı bi güncelleme gelmezse müşteriyide kaybedecekler .
3 - Telefonculara '' ya bende nokia lumia 920 var kaça sayarsın '' dediğinde adamlar koşar adımlarla kaçıyo resmen . Abi almayan gördüm ya ? almıyo adam almıyo . Satamıyorum ben nokia diyo herif . Peynir ekmek gibi galaxy ve iphone gidiyo
4 - Verilen güncellemeler çok yavaş ve saçma sapan şekilde azıcık azıcık katkılarla geliyo .
5 - Millet temple run 2 , Message me , İnstagrama doyduda bıktı ama biz hala yüzünü göremedik .
Yeterlimi devam edeyimmi ?
şuana bakıyorsan neden bir android almadınki? zaten kendinde biliyorsun. sistem yeni zamanla oturacağını.neden şimdi pişmanlık duyuyorsun? seçim senindi alırken. şimdi kalkıp isteğini karşılamıyor diye wp ye yada nokia ya suç atma.. adam sana bizde herşeyin en iyisi gel beni al demedi. sen seçtin, karar senindi. ve çok iyi hatırlıyorsan sen ilk alanlardan değilsin.sonuçta burda okadar sordun ettin. bizde sana neyin ne olduğunu söyledik. eksiklerini söyledik. kusura bakma ama eksikler zamanla kapatılır. 3-5 ayda sen bu teli aldın diye lap diye adamına göre güncelleme yayınlanmıyor.. zamanla. 6 yıl olmuş android çıkalı. örnek verdiğin whatsapp bende L920de güzel çalışıyor. androideki whatsappın yorumlarına bak bakalım çok memnun olan varmı!!androidde hep güncellme alıyor dediniz ordada en son 11 nisan güncellemesi..Abi mağaza yeterince iyi değilken , eldeki uygulamaları eksikken ve sistemi hala çok çok eksikken kimse bana sabır demesin çünkü ben anı yaşıyorum geleceği değil . ha ilerde iyimi oldu ? o zaman alınır . ama ben şuana bakıyorum artık .
şuana bakıyorsan neden bir android almadınki? zaten kendinde biliyorsun. sistem yeni zamanla oturacağını.neden şimdi pişmanlık duyuyorsun? seçim senindi alırken. şimdi kalkıp isteğini karşılamıyor diye wp ye yada nokia ya suç atma.. adam sana bizde herşeyin en iyisi gel beni al demedi. sen seçtin, karar senindi. ve çok iyi hatırlıyorsan sen ilk alanlardan değilsin.sonuçta burda okadar sordun ettin. bizde sana neyin ne olduğunu söyledik. eksiklerini söyledik. kusura bakma ama eksikler zamanla kapatılır. 3-5 ayda sen bu teli aldın diye lap diye adamına göre güncelleme yayınlanmıyor.. zamanla. 6 yıl olmuş android çıkalı. örnek verdiğin whatsapp bende L920de güzel çalışıyor. androideki whatsappın yorumlarına bak bakalım çok memnun olan varmı!!androidde hep güncellme alıyor dediniz ordada en son 11 nisan güncellemesi..
İşte şu eksik sistem ve mağazayı bide böyle kavgacı tavırla senin gibiler savundumu ben dahada soğuyorum . İyice soğuyorum . Arkadaşım benim bu telefonu kullanmam için sebeplerim var . ama eksiklerinde artık bi an önce yayınlanmasıda en doğal isteğim . sistemi androidle iosla bir tutmayın çünkü o adamlar senelerdir geliştiriyo . burda haklısın . ama anı yaşıyoruz .
telefon tercihi konusunda eksiklerini tabikide bilerek aldım değilim . farkındaysan kızdığım nokta sistem güncellemesi yerine hala megapixel üzerinden telefon satmaya çalışan bi nokia var ona kızıyorum . senin androidin iosun seneler içersinde gelişti ama etraflarında emsal alabilcekleri sistemmi vardı ? ama wp nin var ? bildirim merkezi , multitasking ve daha bi çok inanılmaz saçma eksiği yapmak için illa 6 senemi geçmesi lazım ? bırakın allasen . gider iosu alır bide 25pp yöntemiyle jailbreak yapmadan uygulama oyunumu yükler bakarım keyfime . çünkü böyle saçma savunmalarınız beni dahada soğutuyo . sanki hisseniz var arkadaş firmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?