Nokia Music türkçe müzik??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Music türkçe müzik??
Arkadaşlar lumia 820 telefonum var. Nokia music'te mesela demet akalın aratıyorum. Demet akalının fotoğrafı çıkıyor. Üstüne tıklıyorum yabancı şarkılar çalıyor. Kütüphanede türkçe şarkı var mı? varsa nasıl dinleyebiliriz?

KacakMazot

KacakMazot

Üye
ben arattim hayko cepkini buldu. dinledim sorunsuz bir sekilde :D senin niye oyle olmus bilmiyorum :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yok bence aratıyoruz mağazayı tamam arattığın sanatçı çıkıyor satınal diyor bir demo dinletiyor tamam ona kabul mağazadır satacaklar ...
Arkadaşlar forumda daha önce konuşmuştuk hatırlarsınız FM radio yok bunun yerine Nokia mix radio yapmış güzel ücretsiz hatta telefona bile indirebiliriz dedik ama bakın 13 Tür var hangisine tıklasak Türkçe yok üstelik mağaza gibi mix radio da arattırıp bulamıyoruz ya biz o zaman konuştuklarımızda yanıldık yada ben hatalıyım bulamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen hatalı degilsin konuştuklarımızda da yanılmadık. Mix radio ucretsiz fakat calişma prensibi biraz farkli tam olarak ben de kullanamadim. Hazir mixleri indirip offline dinleyebiliyorum ama istedin şarkilardan yeni bir calma listesi yapmayi ben de beceremedim. Sanirim arama yaptigimizda arattigimiz sanatci veya şarkiyi mixlerin icinde arayip ona gore bir sonuc cikariyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonu aldığımdan beri tek kullanmadığım özellik Mix Radio :kıskıs:
Ben genelde bilgisayardan yüklediğim kendi müziklerimi dinliyorum.
Genellikle halk müziği/türkü tarzında dinlediğim için Mix Radio, Mağaza, Collection v.s şeyler bana göre değil.
Olsa da uğraşamam zaten kendi özenle oluşturduğum arşivim dururken... :dry:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
halk muzigi de var mix radioda:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Recuva" diye bir program var, onu deneyebilirsin :oke:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
her türlü geliyor hocam kasayı gönder halledeyim :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşa verdim formatta giden dosyalari geri cagirma varmiş bakalim hepsi olmasa bile bir kismini geri getirebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

sagolasin kardeşim arkadaş teknik servis verdim halledicekler inşallah.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Türküler 10 Numara ya inanın pop neredeyse hiç dinlemiyorum konuya gelince şu mix radio yuda tam çözersem tam olacak her istediğimizi bulsak tam olacak

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt