Nokia Mural ( Nokiadan bi yeni telefon daha... )

Sponsorlu Bağlantılar

thecabbarman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Mural ( Nokiadan bi yeni telefon daha... )
N okia, renkleri kadar özellikleri açısından da zengin olan Nokia Mural cep telefonunu tanıttı. Kendilerini canlı bir tarzda ifade etmeyi ve uzun görüşmeler seven AT&T müşterilerinin yakın dostu olacak olan Nokia Mural kapaklı cep telefonunun kapak aydınlatması çeşitli renklerde ayarlanabiliyor. 3G ve HSDPA bağlantı özelliklerine sahip olan Nokia Mural yüksek hız gerektiren iletişimlerde kullanıcıların imdadına yetişiyor. 6 Eylül tarihinden itibaren AT&T web sitesi ve perakende satış noktalarında piyasaya sunulacak olan Nokia Mural cep telefonunun iki yıllık kontratlı ve 50 dolar geri ödemeli paket fiyatı 49.99 dolar.

Tavsiye et
Adınız Soyadınız: Arkadaşınızın adı: Arkadaşınızın e-postası: Gönder!




AT&T Nokia Mural özellikleri
Sosyal ağ kullanıcıların uygun bir model olan Nokia Mural cep telefonu HSDPA 3G bağlantısı, multimedya mesajlaşma, entegre IM anında mesajlaşma, e-posta ve geniş klavye özellikleri kullanıcıların sevdikleriyle sürekli iletişim halinde olmalarını her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Nokia Mural cep telefonu 2.2 inç büyüklüğündeki QVGA ekranı, 2 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ve 16 GB'a kadar genişletilebilen hafızası ile multimedya ve eğlence gereksinimlerine cevap verebiliyor. Telefonun dış yüzündeki zarif çizgilere sahip harici müzik tuşları cihazı açmaya gerek kalmadan müzik keyfi yaşama imkânı sağlıyor. Nokia Mural dört saat görüntülü görüşme süresine sahip.



Nokia Mural Işıklı kapak
Nokia Mural'ın zarif hatları gerçek anlamda ergonomik bir yapı sergileyerek kullanıcının eline çok rahat oturuyor. Mavi, kırmızı, yeşil, kavuniçi, mor ve pembe gibi farklı dış ekran renkleri telefon açıldığında ve kapatıldığında, çağrı geldiğinde veya diğer uyarı durumlarında aydınlanıyor. Telefon sahipleri aydınlanma renklerini kişisel beğenilerine göre değiştirebiliyorlar.



Nokia cep telefonu portföyü
AT&T Mobile Music, AT&T Navigator ve AT&T Video Share gibi popüler AT&T hizmetleri eşliğinde gelen yeni Nokia Mural cep telefonu hareket halindeki kullanıcılar için ideal bir yol arkadaşı. Nokia AT&T Sorumu Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı David Petts'in ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Nokia Mural göz alıcı ışıklandırması ile kullanıcıların kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyan zengin özellikli bir cep telefonu. Böyle bir cep telefonunu AT&T işbirliği ile müşterilerimizin beğenisine sunmaktan dolayı heyecanlıyız. ABD'deki ürün yelpazemizi her kesimden kullanıcıya hitap eden farklı fiyat uygulamaları ve telefon özellikleriyle genişletmeye devam ediyoruz."



Nokia Mural kapaklı cep telefonu
AT&T yetkililerinden Michael Woodward'ın görüşleri ise şöyle: "Nokia'nın en son kapaklı modeli olan Nokia Mural 3G ürün serisinin heyecan verici bir üyesi. Değiştirilebilen renkli ışıklandırması ile kullanıcılara eşsiz bir kişiselleştirme olanağı sağlayan Nokia Mural cep telefonu görselliğe önem veren müşterilerimiz için ideal bir ürün." Cihazın test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı Nokia Mural cep telefonu incelemesini sizlere sunacağız.
 


anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n76ya çok benziyor
 

thecabbarman

Üye
    Konu Sahibi
kapak ışığının renk değiştirmesi telefonu sexiyleştiriyor.
 

Symbiont

Üye
hehe aynen öle
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kapaklı telefonlara hiç ısınamadım...
 
GrabellA

GrabellA

Üye
samsunglara çok benziyo
 
Consul9

Consul9

Üye
ewt nokia yazısını görmesem bu samsung kaçkaç? derdim:)
 
oguziverson

oguziverson

Üye
kapaklı sevenler için güzel bir tel ama bana göre değil
 
..escape..

..escape..

Üye
ismini dahi beğendim ama görücez şahsen kapaklıları bende tercih etmem
 
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
güzel tele benzio :)
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tarzım değil
 


Üst Alt