Haber Nokia, Microsoft Güvenerek katılıyor.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, Microsoft Güvenerek katılıyor.

Geçtiğimiz 2013'ün 3 Eylül'de Microsoft Nokia'nın akıllı telfonlarını tüm birim ve Haklarını 7.17 milyar dolar karşılığında Satın almıştı.

Ve Nokia. Bu nisan ayında tüm mobil ürünlerini hizmetlerini Birimlerini patentlerini Microsoft'ta Verecek

Tepkiler: Symbianizer ve Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
kendine yazık etti satıldı Lumiadan sonra benim gözümde nokia değil onlar microsoft kendindine yazık ettin nokia

Apple gibi olmak istiyorlar galiba başarılar dileriz
Elopa sevgilerle

Tepkiler: Silinen Üye 2480407

0MG90

Üye
Yazık, gerçekten. Microsoft'tan nefret eder oldum.
Elop'a sevgilerle.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Symbianla meego beraber gitseydi var ya önünde ne android ne de apple firması dururdu projelerinden birisi de meego ve symbianı tek telefonda buluşturmakmış
ama satıldı
Meego [Linux Tabanlı]
Symbian [Linux Tabanlı Değil]
bu ikisistemi Bir araya Getirselerdi Son destekçisi Nokia, 2011 yılında aygıtlarında işletim sistemi olarak Symbian'a verdiği desteği keseceğini ve artık Windows Phone 8 kullanacağını açıklamıştır. Duyuruya göre Symbian'a verilen destek 2016 senesine kadar sürecek, bu tarihten sonra güncelleme desteği olmayacak veya yeni bir Symbian cihaz üretilmeyecekti. Bu duyuru üzerine Nokia, Nokia Mağaza ve Symbian platformu geliştiricilerinin büyük bir kısmını kaybetmiştir.
Symbian Öldüren Nokia'nın Ta Kendisi

Emre

Üye
    Konu Sahibi
dedim ya projeymiş bir bilgisayarda hem windows hem de linüxün çalışması gibi düşün bunu telefona uygulama projesiydi de satıldı
nokia Şuan Bu Linux Tabanlı Android'i Niye çıkardı Anlamadım AOSP Kullanıyor Google Play Yok Her yeri Lumia Gibi. [X] Çıkınca X Işaretine basılı Tutup Kapatalım.

X e de bir rom atar kullanırız

Symbian kalbimizde

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Symbian - Meego öldü Nokia Kaybetti Birtane Kendi işletim sistemi kalmadı Dilenciler gibi onun Bunun Google Inc, Microsoft, Kullanıyor