NOKİA mı SAMSUNG mu ....?

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA mı SAMSUNG mu ?

• Kullanılan toplam oy
    304
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
bende senelerdir nokia kullanıyorum ama son iki yılda gerçekten samsung ezdi geçti diyebilirim dokunmatik konusunda fark attı zaten samsungun kızaklı telefonalrı da gayet iyi sağlam yani i9000 galaxy, wave ve i7500 sonrasında gerçekten samsung çok daha iyi yerlere geldi nokia aynı kafayla devam ederse samsung çok kısa bir zamanda nokiaya fark atacaktır... mesela wave bluethooth 3.0 ı nokia dan once wave ile getirdi multitouch da oyle bende i7500 düşünüyorum android hoşuma gidiyor

okandnmz

okandnmz

Üye
Tabikide nokia

resulucar

resulucar

Üye
Nokia connect the people ;)

pirate_12

pirate_12

Üye
Samsung derim kullanım kolaylığı yeteri kadar iyi menülerde takılma yoktur gayet başarılı sisteme sahip menülerin açılma hızları olsun daha iyi nokia telefonlara çok fazla yüklenince çok fazla uygulama yükleyince xp nin mavi nokianın bembeyaz ekranı çıkıyor n73 te mesala kamera açtığında baya bekliyosun mesajlara girerken bembeyaz bir ekran karşılıyo :D Tericihim samsung ama yorum yapan arkadaşlar samsung da nokia da kullanmış olsunlarki karşılaştırmada iyi karar verebilsinler tabi hep aynı marka kullananlar ister istemez bir ön yargı ve anti senpati duyabiliyor ...

forever262626

forever262626

Üye
bence samsung bence her bütceye uygun modelı var ozellık olarakta ıyı 250 ytl dokunmatık tel satıyolar .yenı telefon allırken vade farkı cogu yerde samsungta yok pesın fıyatına taksıt yapıyolar.nokıa gelınce ben sevmıyorum soyle bı ornek verıyım nokıa 2220 modelı var ısın komık yanı telefonda muzıkcalar var ama bluetooth yok pc giriş kablosu yok 30 mb hafıza var bı ınsan bunun ıcıne bısey yukleyemedıkten sonra muzıkcalar ne ıse yararkı ....

slmgs

slmgs

Üye
Nokia tek gecerım eger duzgun kullanırsan yıllarca sorunsuz gıdıyor sonuçta bu elektronık cıhaz hata ve arıza olabılıyor tamamen tercıhınıze kalmış servis agı aksesuar ve kullanım rahatlıgıyla nokıa tek gecerım

maxirabit

maxirabit

Üye
Samsung:oke:

uoa94

Üye
sony ericsson

free

free

Üye
sony ericsson

_-Engin-__

Üye
arkadaşlar bugün samsung wawe aldım bunedir ya böyle süper bir telefon olamaz iphone kullanıcısı olarak söylüyorum nokia mı n95 den n97 yekadar problemden dolayı bıktırdı SAMSUNGGGGGGGGGGG

--------------- Ekleme ---------------

TEK SUÇU NEDİR BİLİYORMUSUNUZ ADI SADECE ADININ SAMSUNG OLMASI:ehe

enescebeci

enescebeci

Üye
hızlı istersen samsung

maxirabit

maxirabit

Üye
bende monte sparişi verdim ama wave de gözüm kalmıştı teknosada inceleyeyim dedim üründen elimizde kalmadı fazla tüketildi dedi çalışan:D

apro45

apro45

Üye
samsungta şu var fiyat özellik orantılı nokia kaliteli ama özellikleri biraz geriden ama dayanılılık açısından iyi he bide kameraları carls zeiss mercek mi ne var ondan kullanıyo saglam oluyor ama foto makinesi olarak kullanmıycaksan baska

csll

csll

Üye
nokia tabiki

mavrick

mavrick

Üye
nokia ile samsung karşılaştırılmaz evet çünkü nokia sadece tel yapıyo samsung herşeyi yapıyo

csll

csll

Üye
telefondada samsungun ii olmadığını bilioruz nokianın tek sorunu symbian işletim sistemi koyması buda telde arada donma yapıo gerçi n8 symbian 3 var eskisinden daha ii diyolar ama android koysa samsung yanında sinek gibi kalır(gerçi hala kafa tutamıo samsung)

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bende şuan samsung s5233w var. symbian olsa iyi program yükliyecem sadece java uzantılı şeyler yüklenebiliyor nokia da en azından symbian var samsungun bazı tellerinde android olabilir ama onlar benim bildiğim biraz pahalı. yani java olacağına symbian olsun da isterse tıkansın.:oke:

java*96

Üye
arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama şimdiye kadar nokia kullandım ama bu sefer samsung almayı düşünüyorum acaba hata mı yaparım şimdiden düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ....

Yelomi

Üye
kesinlikle nokia.

Samsungtan nefret ediyorum. Çok temiz kullandık ama fayda vermedi. 1-2 aya başladı bozuk vermeye :(

Koradam

Üye
arkadaşlar öncelikle şunu söleyeyim nokia ile samsungu karşılaştırmak hata bile özellikte nokia geride dien arkadaşların hiç biri telefondan anlamıyor bende 6680 var symbian var 3 boyutlu oyun program her şey açıyor arkadaşımda samsungun 400 tl lik dokunmatiklisi var telde daha 3g yok çocuk daha benim tele özeniyor samsung nokiyayı ezecekmiş :) nokia n8 ortalığı kavuracak 32 gb dahili bellek ve 12 mp kamera ile ;)

O n8 in 600mhz lik işlemcisi var yani o hafızayı fulle o telefon bi b.. yapamaz kasar nokia daha 1chz işlémciyi yapamadı samsung 1chz çift,çekirdek yaptı farkı iyi gôr

----------Eklendi @ 22:24:34 ---------- Yazıldı @ 22:22:59 ----------

arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama şimdiye kadar nokia kullandım ama bu sefer samsung almayı düşünüyorum acaba hata mı yaparım şimdiden düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ....

Direk samsung al ama wave serisi yada galaksi serisi al dúşúnmeden

Üst Alt