Haber Nokia Martini=> Lumia 930 olacak

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
her yeni çıkan cihaz bi önceki cihazı küçültüyor bunu da unutmamak lazım 925 için diyemem ama 920 için 1020 ve 1520 iyi olmadı bu iki cihaza bakarken evet 920 artık orta sınıf adayı
o değilde şimdi merak ettiğim daha önce sızıntılarını duyduğumuz 1520v 1820 bunlardan bir haber varmıher yeni çıkan cihaz bi önceki cihazı küçültüyor bunu da unutmamak lazım 925 için diyemem ama 920 için 1020 ve 1520 iyi olmadı bu iki cihaza bakarken evet 920 artık orta sınıf adayı
o değilde şimdi merak ettiğim daha önce sızıntılarını duyduğumuz 1520v 1820 bunlardan bir haber varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MWC 2014'te de görüldüğü üzere Nokia'dan bilgi sızsa da bazı sürprizler yaşanabiliyor. Son güne kadar Normandy kod adıyla bir tane Android cihaz geleceği sanılırken 3 Android cihaz birden tanıtıldı.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı ve cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yani her an için her şey değişebilir

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
dakamon

dakamon

Üye
Bence MS Nokia bu telefona çok önem verecektir en önemli etkinliği ve bu etkinlik öncekilerden çok farklı ms bu etkinlikte çok çarpıcı bir,model çıkarmak isteyecektir çünkü gövde gösterisi yapacakları bir build etkinliği olacak gerek tasarımıyla gerek donanımıyla göz dolduran bir model olacaktır. 930 güzel telefon olacak ve alınası bir telefon olacaktır.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

technocu1

Üye
İnşallah tasarımı lumia 920 gibi ancak daha hafifi olur. Kırmızı polikarbonat kasa çıkarırsa 925 i satar bunu alırım.

dakamon

dakamon

Üye
Emin olun daha hafif daha ince olacaktır. Sonuçta Nokia 925 te yaptığı tasarım hatalarını 925 i çıkararak gidermek istedi. Ağır ve kalın telefonun hata olduğunu onlarda biliyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bu etkinlik ne zaman?

dakamon

dakamon

Üye
MS 2 nisanda başlatıyor etkinliği tabi başlar başlamaz büyük bir tanıtım yapacaklardır :) ama telefonlar ne zaman tanıtılır ben bilmiyorum :) arkdaşın dediği gibi 19 olabilirAma 19 da çok geç gibi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt